2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

henry,sinan,muğdat,yunus girebilcek 4 oyuncu var hocanın yunusa güveneceğini sanmıyorum vakit geçmeden şu üçlüyü soksa oyuna..

Gomis toplara rezil bir sekilde vuruyor

Gomis beni değiştirin bugün mallığım üstümde diye bağrıyor resmen

kırmızılık pozisyonu bir daha gösterdi bu haltı dünya kupasında yeseydi o var ekranını ters çevirir sokarlardı kıçına . bu pozisyon kırılma anıydı .

Bu tip tepkiler gelecegini dusundugum icin kartin rengine yorum yapmadim

Oyuncu ismine gore yorumlari cok gorunce ona degindim

Atiyorum donk kosarken arkasindaki pepe de olsa , veya ronaldo kosarken maicon da olsa hakem onu A ve B diye degerlendirmek zorunda

Bu evrensel bir hakemlik egitimi kuralidir . Aksi takdirde x bir kazak hakem slovakya 3 uncusu ile sirbistan kupa sampiyonunun macina giderken yeni u 19 dan ilk 11 e alinan forvet ile ilgili dolayisiyla pozisyonlarin icinde herkes var olabilecegi icin tum kadrolarin kosu sprint ozelliklerini bilmesi lazim , boyle bir sey olamayacagi icin yazdim zaten bunlari

Garry hizli arkadaki yavas mantigiyla karar verirsen , ayni pozisyon karsi tarafta serdar ile seleznova olunca da mantiken seleznov yavas serdar yakalar diye vermeyecek misin , olmaz .

Sarili oyuncu yesilli oyuncudur hakem icin sadece

Bu dediklerine lafım Yok. Hakemlere göre kaç mt mesafe yakalama mesafesindedir?
Top kaleye doğru yönelmiş çizgiye doğru açılan bir top değil. Kaç metredir burada baz noktası ben az söyleyip 2 mt dedim ama bariz 5 mt fark var arada.
Senin dediğini yakın hizada kabul ediyorum ama 5 mt de oyuncuya hatta hızına bile bakılmaz bence...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis asiri duygusal boyle forvet yerine Baros- Elmander lazim

Gomis bu hali ile oynamasin. Gitsin arabistanda daha fazla kazansin. 5 milyon euro kazandi az geldi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomis'e çok net, boş kale pozisyon gelse, bile bile bırakacak gibi bir hal var

Gomisle bu sene olmayacak anlaşıldı. Geçen seneki haliyle arasında dağlar kadar fark var

Geri
Üst Alt