2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Adnan Polat kadar rezil bir baskanimiz oldumu'da hala onunla barismak istiyoruz?

Bu yonetimi sevdim ama kursu konusmalari cok amatorce

Amator sporlardan bahsederken "eczacibasi , vakifbank , arkas ... vb lerinin basina corap orecegiz , yok oyle tek dalda mucadele " gibisinden konusuyor bir yonetici

Bunlar soylenmez . Yanlis . Ya yarin obur gun bir firsat dogru birleseceksin bunlarla , ya da belki sponsorluk alacaksin

Acemice isler

Amator sporlardan bahsederken "eczacibasi , vakifbank , arkas ... vb lerinin basina corap orecegiz , yok oyle tek dalda mucadele " gibisinden konusuyor bir yonetici

Bunlar soylenmez . Yanlis . Ya yarin obur gun bir firsat dogru birleseceksin bunlarla , ya da belki sponsorluk alacaksin

Acemice isler
Aynen şimdiye kadar gördüğüm problemleri konuşma tarzları amatörce.

Neden polat diyoruz ? , alttaki tabloda gizli .. cok cok net bir tablo , birileri viski , milkshake , ananas suyu icerken adnan polat jalepeno biberi yemis

82D30A30-007D-484F-8B39-610FDE953344.webp

Acemice isler
Aynen şimdiye kadar gördüğüm problemleri konuşma tarzları amatörce.
Biraz tecrübe kazansın düzelecektir.Dursun BİLE düzeltmişti son zamanlarda.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Polat donemine ait zamanda futbol as uzerinde giderler vardi , o tablo burada olmadigi icin polat hep para kazandirmis gibi bir algiya da kapilmayin elbette

Fakat oranin konsolodesi de asla o donemden sonraki yirtik gibi degil

Ustune ustluk sirketler birlestirildi , riva ruhsati acildi , bugun kazandigimiz paranin kaynagi olan stadyum bitirildi , bir cok oyuncu satildi

Hagi ne alaka

Bu adam amator sube sorumlusu hagi'den bahsediyor.

yagli surat

Ses mi bozuldu?

ben mi sampiyon oldum dedi?

Lan ******* Ilk 2 senende neyin revizyonunu yaptin sen? Icimizden gectin

Ne anlatıyosun???

Geri
Üst Alt