2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

ya bu adamın ne konuştuğunu bi anlatın kaç dakikadır dinliyorum 1 şey anlamadım nasıl katlanıyorlar yav

Sermaye artışını benim sayemde yaptınız diyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İte bak, bugünkü puan durumunu vermiş... ee alıştı milletin şeyiyle gerdeğe girmeye... gelirkende şampiyonluğa konmuştu bu mal

baya cok alkisliyorlar

Çok çalıştık diyor bi de utanmadan

Dursun Özbek: "Biz Riva ve Florya projesini yapmasaydık bu sermaye artışı olabilir miydi? Bugün elde edilen 145 MTL gibi bir kaynağa kimse inanmıyor. TV programlarında bunlar yorumlanıyor. Bu para girişi çok önemli oldu. Emeği geçen profesyonelleri kutluyorum."

Dursun Özbek: "Biz Riva ve Florya projelerini yapmasaydık bu sermaye artışı gerçekleşebilir miydi?"

Dursun’ub ibrası kaçınılmaz. Mayısta yeniden seçilmez inşallah.

Bunca hizmet esnasinda hatalarimiz olmadi mi , elbette oldu

Diye bir paragraf da acar mi acaba ?

Mayısta yine aday olur bu.

Sponsorluk ile finansman deniliyor niye bütçe lazım o zaman bu işe?

Komedi ya... Galatasarayı bu herkül kurtarmış meğerse.... nasıl teşekkür edebiliriz bu harikulade kahramanımıza? Bence stadın ismini verelim bu efsaneye..

Dursun Özbek: "2,5 yılda 66 M €'luk satış yapmışız, 72 M €'luk transfer yapmışız. Sadece 6 M €'ya bu kadro kurulmuş oldu.Bilgi kirliliği, çağımızın en önemli sorunlarından biri. Riva'dan elde edilecek hasılat asgari 762 M ₺, bunun 1 milyara doğru seyretmesi kaçınılmaz. Riva ve Florya'dan 500 M $'lık toplam hasılat beklentimiz vardı. "
Bak mesela

Sattığı adamlar hep Aysalın aldığı adamlar. O takım çöp değildi ve kasaya iyi para soktu. Ha çöpler yüzünden de gereksiz paralar çıktı ama bunda süreç yönetimindeki yetersizlikler de etkiliydi. Hiç kimse sadece kendi dönemi ile değerlendirilemez.

Berbat bir takım alıp iyi bir takım bırakmak var, bir de iyi takım alıp berbat kadro bırakmak var. Zarar yok diye bu adama iyi denilmez bu durumda.

Dursun'un 2 yılda kaybettirdiği marka ve prestij 100-200 milyon euroya bedeldir benim gözümde. Takımı her şekilde geriye götürdü çünkü.

Dursun Özbek: "Stadda hiçbir hakkımız yoktu. Birisi gelip, 'Kardeşim sizin burada ne işiniz var, çıkın' dese ertesi gün kapıdayız. Ankara'da yaptığımız görüşmeler sonucunda 49 yıllık intifa hakkı tapusunu aldık."

MANYAK . Ne eziksin sen

Ulan yazıklar olsun bu adam alkışlanıyor be.

Utanmasa diyecekki bu yönetim bir şey yapmadı her şeyi ben yaptım.

özhan aydin kim lan

Geri
Üst Alt