2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Dursun Özbek: "Stadda hiçbir hakkımız yoktu. Birisi gelip, 'Kardeşim sizin burada ne işiniz var, çıkın' dese ertesi gün kapıdayız. Ankara'da yaptığımız görüşmeler sonucunda 49 yıllık intifa hakkı tapusunu aldık."

MANYAK . Ne eziksin sen

Malesef bu dedigi dogru , polatin biraktigi bir garabetti bu tapusuzluk . Hic bir yazili hakkimiz yoktu

Bu adam öyle bir Galatasaraylı ki mayısta başkan seçilebilmek adına şampiyon olmamızı bile istemeyecek karakterdedir.

Dursun Özbek: "Stadda hiçbir hakkımız yoktu. Birisi gelip, 'Kardeşim sizin burada ne işiniz var, çıkın' dese ertesi gün kapıdayız. Ankara'da yaptığımız görüşmeler sonucunda 49 yıllık intifa hakkı tapusunu aldık."

MANYAK . Ne eziksin sen
Bak açık konuşuyorum.

Birilerinin yüreği yetseydi de bizi o stattan çıkarsaydı o zaman hodri meydan.

Böyle korkak adamlar bu kulübün kapısından içeri bile sokulmamalı. Kulübü büyük yapan taraftardır bu herif gibi yağlı sjratlar değil.

Bir delikanlı da çıkıp "Hala hangi yüzle konuşabiliyorsun" demiyor ya ben ona yanıyorum.

İbra eden haindir.

Piyasa boyle diye aciklama yapiyor beyinsiz ya.

Cidden bu nasil 3 sene baskanlik yapti.

Ya başım ağrıdı insanın canı sıkılıyor indirin şu adamı kürsüden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bak açık konuşuyorum.

Birilerinin yüreği yetseydi de bizi o stattan çıkarsaydı o zaman hodri meydan.

Böyle korkak adamlar bu kulübün kapısından içeri bile sokulmamalı. Kulübü büyük yapan taraftardır bu herif gibi yağlı sjratlar değil.

Bir delikanlı da çıkıp "Hala hangi yüzle konuşabiliyorsun" demiyor ya ben ona yanıyorum.

İbra eden haindir.
Demek istedigim de tam buydu. GS i bi yerden cikarmak/kovmak kusura bakmazsin umarim Tassak ister. Dursun da öyle bir ötlek ki, bizi Menemspor yerine koydu bir anda.

Tamam da stat gelirlerine kaç yıllık temlik koydurmadı mı? Geleceğin parasını harcamadı mı bu adam, onu ne yapıcaz?

Üstüne berbat bir kadro ve tarihin en rezil sıralamasını bıraktı.

Sanki o dönemi yaşamamışız gibi konuşmayın.

------------Baros-------------
Arda------Lincoln-------Kewell
-----Linderoth---M.Topal-----
H.Balta---Neill-Servet---Sabri
------------Sanctis---------

TD: Rijkaard

Sonraki sezon gelenler de Elano, Keita, Lucas Neill.

Adnan Polat, Faruk Süren'den sonra Galatasaray'in basina gelmis en vizyonlu baskandi ama 2 temel hatasi oldu:
1. Adnan Sezgin'i sag kolu yapmak.
2. Rijkaard'i TD yapmak. Ben o zamanlar burada "Care Fatih Terim ve 4-4-2" diye baslik acistim Metin Oktay futbol forumunda.

Sanssizliklari da oldu, Linderoth'un, Baros'un ve Topal'in uzun sakatliklari gibi. Sanctis de kariyerinde bir tek bizde vasat oynadi.

Kurulan kadrolar gerekli katkiyi vermeyince son sezon mali yük artti ve vasat transferler yapildi. Imkan varken yapabildikleri ortada.

Şu Cavanda transferi ve otel konaklama masrafları kısmına geçiş yapılsa artık.Şunu bu konularla haşlayacak adamlar lazım.Bunun yaptığı soygunların tek tek hesabının sorulması lazım.Alırsanız bırak para almayı üstüne para bile veririz diyecekleri Cavandaya 2 milyon euro nasıl vermiş onu sorsunlar.Borç kapatacağım diye gelip maaşları bile ödeyemecek pozisyona getirmiş bizi,bir de utanmadan konuşuyor sıfatına pislenmesi gereken herif :mad::mad::mad::mad::mad:

Tamam da stat gelirlerine kaç yıllık temlik koydurmadı mı? Geleceğin parasını harcamadı mı bu adam, onu ne yapıcaz?

Üstüne berbat bir kadro ve tarihin en rezil sıralamasını bıraktı.

Sanki o dönemi yaşamamışız gibi konuşmayın.

Bu mu berbat kadro?

Adnan Polat, Faruk Süren'den sonra Galatasaray'in basina gelmis en vizyonlu baskandi ama 2 temel hatasi oldu:
1. Adnan Sezgin'in sag kolu yapmak.
2. Rijkaard'i TD yapmak. Ben o zamanlar burada "Care Fatih Terim ve 4-4-2" diye baslik acistim Metin Oktay futbol forumunda.

Sanssizliklari da oldu, Linderoth'un, Baros'un ve Topal'in uzun sakatliklari gibi. Sanctis de kariyerinde bir tek bizde vasat oynadi.
Son bıraktığı kadro berbattı. İçinden para eden kimse çıkmadı.

Tırt orta sahaların olduğu takıma iyi forvet adamları almakla şampiyon olunmuyor. Ayrıca aldığı en iyi adamı da 200 bin euro kar edicem diye gönderdi.

8. olduğumuz sezonda düştüğümüz duruma kulüp tarihte düşmemiştir. Ayrıca ondan önce de 5 ve 3. olduk, Avrupa'da yokları oynadık. Geriye götürdü kulübü fazlasıyla.

Tek elle tutulur yanı stat.

Bu mu berbat kadro?

O kadar az degil , daha coook hatasi var ama anlatamadigim su

Birinin o atesten gomlegi giymesi lazimdi , hem az harcayim ama muthis kadrolarla herkesi ezip sampiyon olayim , o ara stadim yapilsin , bir cok sermaye islerini duzelteyim , devletle de anlasip tonla davayi , sair isleri halledeyim , bu arada rakip baskanlarin da agizlarinin payini vermek vs mumkun degil

Secimini aci recete olarak secti

Polatin en sevdigim tarafi ise oyuncu satisina baslayan adamdi , bugun oyuncu satmayi becerebilsek ne ffp kalir ne genel borc

Tabi transfere alim anlaminda da para harcamamak kaydiyla

Kurulan kadrolar gerekli katkiyi vermeyince son sezon mali yük artti ve vasat transferler yapildi. Imkan varken yapabildikleri ortada.
Adnan'nin neresi vizyoner di? Herif 500k icin Keita'yi postalamadi'mi

Bu mu berbat kadro?

O kadar az degil , daha coook hatasi var ama anlatamadigim su

Birinin o atesten gomlegi giymesi lazimdi , hem az harcayim ama muthis kadrolarla herkesi ezip sampiyon olayim , o ara stadim yapilsin , bir cok sermaye islerini duzelteyim , devletle de anlasip tonla davayi , sair isleri halledeyim , bu arada rakip baskanlarin da agizlarinin payini vermek vs mumkun degil

Secimini aci recete olarak secti

Polatin en sevdigim tarafi ise oyuncu satisina baslayan adamdi , bugun oyuncu satmayi becerebilsek ne ffp kalir ne genel borc

Tabi transfere alim anlaminda da para harcamamak kaydiyla
Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.

Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?

Geldiğinden beri CL geliri yok satmadığı arazi kalmadı hala borcu artırmadık diyor. :) Bir de üstüne alkışlanıyor sirk gibi kulüp.

Adnan'nin neresi vizyoner di? Herif 500k icin Keita'yi postalamadi'mi

Keita gibi bir transferi en son ne zaman gördün? Onu alan da Adnan Polat yönetimi. Lincoln, Baros, Linderoth, Elano, Kewell, Rijkaard kalibresinde transferler yapan bir yönetimi ne zaman gördün en son?

Dursun Özbek: Şampiyon olduğumuz ile olmadığımız sezon arasında 30 milyon euro'luk fark var.

Dursun Özbek: UEFA'yla yaptığımız bir anlaşmamız yok. Umarım 4 yıllık anlaşma yapılır. Ancak bu anlaşmaya uymak zorundasınız, uymazsanız çok kötü.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bravo başkan diye bağıranlarıda kulüpten atmak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.

Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?

Basaksehir modeli . Bu sene harcadiklari 1,5-2 milyon euro ile bizden 1 puan asagidalar

Yahut da son 2-3 ay haric bjk modeli , yani bol satis , cenk , demba , atinc ve ersan , marcelo

Bu kadar adam sattilar 2 senedir CL geliri de , sampiyonluk geliri de geliyor , e taliscaya , quaresmaya , fabriye veya eskiden sosa , atibaya sizce bizim sirf bu seneki transferler kadar para odediler mi ?

Nereden bakarsan bak asiri maliyetli kadrolar kuran fb ve biz 3-4 gezinirken bizden kat be kat duzenli bilanco ile calisan bjk ile basaksehir 1-2 oluyor

Demek ki yapilabiliyor .. ama simdi larin , love , zamlar sunlar bunlar , bjk de biraz geriledi ama basaksehir harika gidiyor

Adebayor ile gomis kiyasi bile yeterli . Biz ne odedik adamlar ne oduyor benzer katkidaki adamlara

Visca ile fegouli ... mariano ile caicara , eren ile mossoro .. uzar gider

Yaklasik 1 e 10 fark var bonservis ve senelik ucret dengesinde , ve bu 10 da 1 butceli takim 1 puan arkamizda

Basari budur

Geri
Üst Alt