2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.

Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?

Öyle bir anlayis oldugu sonucuna nasil vardin? Baros, Kewell, Lincoln, Keita, Elano, Neill, Linderoth bunlar alinan oyuncu degil mi? Bu oyuncularin hepsi ciddi mali külfet. Bu yükün altina giridiginde sportif basari kazanmak zorundasin, aksi halde gideri kompanse edemezsin. Polat yönetimi dogru kadrolar kurdu fakat sportif basari yakalayamadi. Camia icinde de destek yerine köstekle karsilasinca son sezonun 2. yarisinda cözülmeye gitti.
Sana yazmadımki o mesajı?

Keita gibi transfer en son ne zaman mi gördüm? Daha az bonservis'e gidip Sneijderi aldik. Drogbayi aldik hatirlatim.
Dediklerinden daha iyilerini Aysal aldi yine hatirlatim. Dursun simdi ki kadroyu Aysalin oyuncularini satip aldi (Bruma,Telles,Burak en kolay örnekler )

Polat döneminde yapilan transferlerle kiyaslayabilecegin 1-2 örnek var iste sonucta, ki Sneijder ve Drogba'nin maas yükleri cok yüksekti.

Sonucta tartistigimiz sey Polat'in vizyoner olup olmadigi, Polat-Aysal karsilastirmasi degil ama futbolu bilme, kadro planlamasi yapma, mali planlama, Florya'yi yönetme konusunda Ünal Aysal, Adnan Polat'in tirnagi etmez.

baya tirsmis, hersey de R yapmis

Temikleri kaldıracağım diyor. Sonrada ne zaman ödeyeceklerini söylesinler diyor....
Ulan dinleyenler mi mal benmi malım?

Paramı nasıl ödeyeceğinizi taahhüt edin temlikleri kaldırayım diyor hain.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polat döneminde yapilan transferlerle kiyaslayabilecegin 1-2 örnek var iste sonucta, ki Sneijder ve Drogba'nin maas yükleri cok yüksekti.

Sonucta tartistigimiz sey Polat'in vizyoner olup olmadigi, Polat-Aysal karsilastirmasi degil ama futbolu bilme, kadro planlamasi yapma, mali planlama, Florya'yi yönetme konusunda Ünal Aysal, Adnan Polat'in tirnagi etmez.
Polat Kadro planlamasini yapamadi diye 5.,3.,8. olduk hatirlatim sana. Orta sahamiz BAM di. Polat Dursun ile birlikte Sampiyon olamayan tek Baskan di. Rezalet herif her yerde Cimbom kümeye dedirtti

1-2-3 cimbombom demedi en azindan

ihraç edilmesi gereken sümsük alkışlarla uğurlandı başka söylenecek hiç bir şey yok artık

Utanmaz arsiz serefsiz mahlukat.

Maaslarini odemedigin sporcular marka degeri diye sussunmh? Parasini almasinmi?

Ulan sen ne haysiyetsiz omurgasiz birisin

Beşiktaş'ın kadrosunsa 3 yıllık emek ver ama üstüne doğru hamleler var. 3 yıl 3. olmayı göze almak lazım.

Başakşehir kadrosunda da benzer bir yapı var.

Sistem takımı kurarsan o çark işler ve az maliyetle çok iş yaparsın ama onun için bir süre bedel ödemek lazım.

Şu an bizim o modele geçmemiz için bile yine oyuncu almamız lazım. Geçen sene berbat bir takım vardı, bitikti artık.

Yenilenme sürece yansıtılmalı lakin biz zırt pırt hoca değiştirdiğimiz için dibe batıyoruz sonra yenileniyoruz.

Geçen yıl bir nevi Polatla 8. olduğumuz sezonla muadildi, dolayısıyla yenilenmek şarttı.

Tamam anladim da , basaksehir ile bjk nin o sabri gosterdigi veya ayaga kalktigi hangi donemde bizim harcadigimiz mertebede harcamalar yaptilar ? Yapma etme eyleme

Bilakis , boyle harcamalar yaparken onlar bizden de basarisizdi , simao, guti , fernandes gibi ceteler kurup , fb ile topuz icin didismeler sunlar bunlar

Ayni bizim sacmaliklar onlarda da oldu ama ne zaman vazgectiler , hem bilanco hem sportif duzeldi

Hele basaksehir ! Sonra o yonden ovunce suclu oluyoruz ama rakamlar ortada

Geri
Üst Alt