Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.595
- 1.726
- 1.563
Mayısta aday olacak kesinlikle.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adaylığına tüküreyim. Seçilir bu deyyus...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayısta aday olacak kesinlikle.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana yazmadımki o mesajı?Şu oyuncu almayalım ama oyuncu satalım düşüncesinde nasıl ısrar edebiliyorsun anlamak güç.
Şu an eldekileri satıp lige kalanlarla girsen 7-8. olacaksın belki, ee gelirler sıfırlanınca ne manası kalacak o zaman?
Öyle bir anlayis oldugu sonucuna nasil vardin? Baros, Kewell, Lincoln, Keita, Elano, Neill, Linderoth bunlar alinan oyuncu degil mi? Bu oyuncularin hepsi ciddi mali külfet. Bu yükün altina giridiginde sportif basari kazanmak zorundasin, aksi halde gideri kompanse edemezsin. Polat yönetimi dogru kadrolar kurdu fakat sportif basari yakalayamadi. Camia icinde de destek yerine köstekle karsilasinca son sezonun 2. yarisinda cözülmeye gitti.
duyuluyor zaten .Gecmis olsun bu Herifi yine baskan secerler birde
Keita gibi transfer en son ne zaman mi gördüm? Daha az bonservis'e gidip Sneijderi aldik. Drogbayi aldik hatirlatim.
Dediklerinden daha iyilerini Aysal aldi yine hatirlatim. Dursun simdi ki kadroyu Aysalin oyuncularini satip aldi (Bruma,Telles,Burak en kolay örnekler )
Benden alinti yapmissin da.Sana yazmadımki o mesajı?
Polat Kadro planlamasini yapamadi diye 5.,3.,8. olduk hatirlatim sana. Orta sahamiz BAM di. Polat Dursun ile birlikte Sampiyon olamayan tek Baskan di. Rezalet herif her yerde Cimbom kümeye dedirttiPolat döneminde yapilan transferlerle kiyaslayabilecegin 1-2 örnek var iste sonucta, ki Sneijder ve Drogba'nin maas yükleri cok yüksekti.
Sonucta tartistigimiz sey Polat'in vizyoner olup olmadigi, Polat-Aysal karsilastirmasi degil ama futbolu bilme, kadro planlamasi yapma, mali planlama, Florya'yi yönetme konusunda Ünal Aysal, Adnan Polat'in tirnagi etmez.
Gecen secim de bile o kadar Oy aldi bu adi herif. Ama bugün para mi birakiyorum dedi diye 1905% ibra edilirYok mali kurul katilimindaki uye profili ile secimler ayridir
Bırakıyorum demedi...Gecen secim de bile o kadar Oy aldi bu adi herif. Ama bugün para mi birakiyorum dedi diye 1905% ibra edilir
Beşiktaş'ın kadrosunsa 3 yıllık emek ver ama üstüne doğru hamleler var. 3 yıl 3. olmayı göze almak lazım.
Başakşehir kadrosunda da benzer bir yapı var.
Sistem takımı kurarsan o çark işler ve az maliyetle çok iş yaparsın ama onun için bir süre bedel ödemek lazım.
Şu an bizim o modele geçmemiz için bile yine oyuncu almamız lazım. Geçen sene berbat bir takım vardı, bitikti artık.
Yenilenme sürece yansıtılmalı lakin biz zırt pırt hoca değiştirdiğimiz için dibe batıyoruz sonra yenileniyoruz.
Geçen yıl bir nevi Polatla 8. olduğumuz sezonla muadildi, dolayısıyla yenilenmek şarttı.