2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Vizyoner olmak iyi oyuncular almak değildir.

Vizyoner almak temeli sağlam, uzun süre işleyecek çarkı kurmaktır. Elano isimli oyuncunun iş yapmayacağı çok belli bir şey idi mesela hele de o dönem asıl ihtiyaç 8 numara olmasına rağmen almak daha büyük hatadır. O dönem sevindik ettik lakin sonradan gördümki futbol yıldız izlemek değil, futbol takım izlemek.

Mesela ben Keita gibi oyuncuyu dahi takımımda istemem.

Beşiktaş'ı 2 senedir şampiyon yapan adamlar Gomez, Talisca, Sosa, Babel. Hiç biri şovmen değil neredeyse, işler sıkışınca sorumluluk alan adamlar sadece.

Vizyon Gomez'i getirmektir, onun iki tık altı Burak bile ligin anasını ağlatıyorken Gomez içinden geçer.

Bırakıyorum demedi...
Nasıl ödeyeceklerini taahüt etsinler temlikleri kaldırayım dedi. Yani çek senet vs birşey istedi
herifler yine de alkis show'unu gerceklesdi. Pek beklentim yok maalesef. Sinan'da diyor birsey cikmaz

Kasa kolaylığı yaptım ama paramı ne zaman vereceğinizi söylemezseniz gelirlerinize temlik var.Bu Dursun aday olsa ne olur arkadaş.Adam gördüğüm en büyük hem loser hem de looser.Korkmayın bu adam bu pot kırmalarıyla karşısında sandalye olsa ona bile başkanlığı kaybeder

04a12031b0eeaca68ad7c81eeb9acbd8.gif

bu Tunc Üner galiba

Beşiktaş'ın kadrosunsa 3 yıllık emek ver ama üstüne doğru hamleler var. 3 yıl 3. olmayı göze almak lazım.

Başakşehir kadrosunda da benzer bir yapı var.

Sistem takımı kurarsan o çark işler ve az maliyetle çok iş yaparsın ama onun için bir süre bedel ödemek lazım.

Şu an bizim o modele geçmemiz için bile yine oyuncu almamız lazım. Geçen sene berbat bir takım vardı, bitikti artık.

Yenilenme sürece yansıtılmalı lakin biz zırt pırt hoca değiştirdiğimiz için dibe batıyoruz sonra yenileniyoruz.

Geçen yıl bir nevi Polatla 8. olduğumuz sezonla muadildi, dolayısıyla yenilenmek şarttı.

Tamam anladim da , basaksehir ile bjk nin o sabri gosterdigi veya ayaga kalktigi hangi donemde bizim harcadigimiz mertebede harcamalar yaptilar ? Yapma etme eyleme

Bilakis , boyle harcamalar yaparken onlar bizden de basarisizdi , simao, guti , fernandes gibi ceteler kurup , fb ile topuz icin didismeler sunlar bunlar

Ayni bizim sacmaliklar onlarda da oldu ama ne zaman vazgectiler , hem bilanco hem sportif duzeldi

Hele basaksehir ! Sonra o yonden ovunce suclu oluyoruz ama rakamlar ortada
Tamam yahu o dediğine lafım yok zaten ama bizde çark öyle işlemediği için sil baştan yapıyoruz dedim zaten.

Dediğin yapılabilir ama onun için iyi bir hoca artı 2-3 yıl sabır lazım. Bilic-Güneş ve Avcı bu konuda çok iyi seçimlerdi.

Polat döneminde yapilan transferlerle kiyaslayabilecegin 1-2 örnek var iste sonucta, ki Sneijder ve Drogba'nin maas yükleri cok yüksekti.

Sonucta tartistigimiz sey Polat'in vizyoner olup olmadigi, Polat-Aysal karsilastirmasi degil ama futbolu bilme, kadro planlamasi yapma, mali planlama, Florya'yi yönetme konusunda Ünal Aysal, Adnan Polat'in tirnagi etmez.
Polat Kadro planlamasini yapamadi diye 5.,3.,8. olduk hatirlatim sana. Orta sahamiz BAM di. Polat Dursun ile birlikte Sampiyon olamayan tek Baskan di. Rezalet herif her yerde Cimbom kümeye dedirtti
Yanliz Polat baskanken sampiyon olduk diye hatirliyorum su meshur saat kac hikayesi hatta Gerets basta idi galiba

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanliz Polat baskanken sampiyon olduk diye hatirliyorum su meshur saat kac hikayesi hatta Gerets basta idi galiba

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2006 Canaydin
2008 Canaydin

Orada yöneticiydi sadece. Dursun'da 15 yönetici olarak sampiyon olmustu. Son gün baskan secildi (o sampiyonluk aysal-yarsuvatin zaten)

Polat 2008-2009 da baskan oldu
Yok 2008 şampiyonluğunda yeni başkan olmuştu Polat.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polat Kadro planlamasini yapamadi diye 5.,3.,8. olduk hatirlatim sana. Orta sahamiz BAM di. Polat Dursun ile birlikte Sampiyon olamayan tek Baskan di. Rezalet herif her yerde Cimbom kümeye dedirtti

BAM'da israr eden o zamanlar bu forumda öve öve bitirilemeyen Rijkaard'di. Kadroda Elano, Mehmet Topal, Linderoth varken, kadro 4-2-3-1 oynamaya cok müsaitken (haliyle merkezde 2 B2B oyuncu yeterliyken) takimi BAM'a mahkum etmek Polat'in kabahati degil.

2008-2009 kadrosu:

--------------Baros------------
Arda--------Lincoln----Kewell
-----Linderoth--M.Topal------
Balta---Servet---Emre G.-Sabri
--------------Sanctis-------------

2009-2010 kadrosu:

-------------Baros-------------
Arda--------Lincoln-----Keita
----------Elano---Topal-------
Caner---Gökhan Zan---Neill---Sabri
-------------Leo Franco------------

(Devre arasi kiralananlar: Dos Santos, Jo)

Bu kadro planlamalarinda BAM nerede? Ayrica kagit üstünde iki kadro da ligin icinde gecerdi normalde.

BAM'da israr eden o zamanlar bu forumda öve öve bitirilemeyen Rijkaard'di. Kadroda Elano, Mehmet Topal, Linderoth varken, kadro 4-2-3-1 oynamaya cok müsaitken (haliyle merkezde 2 B2B oyuncu yeterliyken) takimi BAM'a mahkum etmek Polat'in kabahati degil.

2008-2009 kadrosu:

--------------Baros------------
Arda--------Lincoln----Kewell
-----Linderoth--M.Topal------
Balta---Servet---Emre G.-Sabri
--------------Sanctis-------------

2009-2010 kadrosu:

-------------Baros-------------
Arda--------Lincoln-----Keita
----------Elano---Topal-------
Caner---Gökhan Zan---Neill---Sabri
-------------Leo Franco------------

(Devre arasi kiralananlar: Dos Santos, Jo)

Bu kadro planlamalarinda BAM nerede? Ayrica kagit üstünde iki kadro da ligin icinde gecerdi normalde.
Linderoth ile Topal Polat degil, Canaydin döneminde alindi hatirlatim. Linderoth üstleik 1-2 sakatti.

Meira'yi hatirliyormusun :) Hani Hamburg macindan önce satilip, Kewell i Stoper olarak oynattigimiz mac. BU VIZYONSUZLUGUN 1 NUMARALI adayligidir iste. Uefayi rahat alacagimiz senede (hemde kadiköyde), gidip 1 Mio icin en iyi stoperini yolladin, elendik.

Jo'yu alip Nondayi yolladi. Barosun ayak kemigi kirildi. Bu degisiklik ile hem uefa'dan ettin hemde sampiyonluktan ettin.

Polat gibi rezil rüsva bir baskan sadece Dursundan cikar. Bunlari yazmaya da unutuma bence. Hele hele Meira olayini

09/10 da Lincoln yoktu bunu da hatirlatim sana. Kovdular adami cünkü

Kisaca iki yontem var , bjk veya basaksehir modeli ulkemizdekileri , yurt disinda bunlarin cok daha basarililari var elbet

Biri harcarim risk de alirim ama bolca satarim da denen model , bjk modeli , savurganlik yok ama harcama elbet var

Digeri de basaksehir modeli , riski minimize ederim , hic harcamam , gelir gelmeme riskini sigortalarim once , sonra bakariz modeli

Finansal bakis acisindan ikincisi , seyirci gozunden birincisi idealdir

Fb ile Gs lerin modelleri ise menejer ve oyunculari zengin eder , yabanci para birimlerune kur farki ile para eritir , bankalarin faiz yoluyla yuzunu guldurur

Yav saçmalamayın,kendine oy veren bütün dedeler gelmiş salona.Ne yeniden başkan olacak öyle bir ihtimal yok.

İlgi çok az.Salon dolu olsa Dursun hapı yutmuştu.Bomboş salona konuşma yapılıyor

Hainler iş başında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt