2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

lan sus artık yeter birisi de susturmuyor arkadaş.

Bu adam başkan adayıymış. Başkan olursa vay halimize

Lan bi asaga inip ciktim halen konusuyor

su adam olsa olsa dursunun devami olur. mustafa cengizin kiymetini bilin.

Dusun Özbek: "İstemesem de bunu açıklamak zorundayım. Eşim de burada kardeşim de burada vasiyetim olsun. Bana bir şey olursa Galatasaray'a her türlü kolaylığı, her şeyi yapın. Bir kuruş da kasanıza girmesin"

"E-Spor yöneticisi Serhat Özbek'in 150€ fiyatla aralıksız 48 gece konakladığı, tüm ekibin 38.102 TL ekstra harcamaları ile birlikte toplam 109.204 TL'lik tutarın Galatasaray SK'ya fatura edildiği saptanmıştır"

Galatasaray'ın 31 Aralık 2017 itibarıyla borcunun 2 milyar 883 milyon 46 bin 894 lira olduğu açıklandı

bundan iyi politikaci olur. Cok konus, bol konus ama bos bos konus

1522499161644.webp

1522499173032.webp

1522499185342.webp

1522499199650.webp

Her çıkan bu kadar konuşursa sabahlar olmasın.

Dusun Özbek: "İstemesem de bunu açıklamak zorundayım. Eşim de burada kardeşim de burada vasiyetim olsun. Bana bir şey olursa Galatasaray'a her türlü kolaylığı, her şeyi yapın. Bir kuruş da kasanıza girmesin"
Veeee
"E-Spor yöneticisi Serhat Özbek'in 150€ fiyatla aralıksız 48 gece konakladığı, tüm ekibin 38.102 TL ekstra harcamaları ile birlikte toplam 109.204 TL'lik tutarın Galatasaray SK'ya fatura edildiği saptanmıştır"

3 yılda yaşanan tüm rezillikleri geçtim sadece bu yüzden ibra edilirse yazıklar olsun.

buna kendi ailesi bile oy vermez

Dursun tam bir yalan makinası

1b0f65e52d6c0e7aa9505fbf5049e502.jpg

sent via GSC

Dursun Özbek: "Temliklerin kaldırılması için her zaman Galatasaray yönetimiyle görüşmeye hazırım. Biz kimsenin boğazını sıkmıyoruz. Noter vasıtasıyla gönderilen ihtarlar bize yakışmaz. Galatasaray başkanlığı yapmış birisine böyle bir şeyin yapılması Galatasaray'a yakışmaz"

Dursun Özbek: "Ne Galatasaray'ın ayağına sıkarım, ne de Galatasaray'a köstek olurum. Tabii ki temliklerden vazgeçeceğim. Galatasaray'a bugün itibariyle şahsi 150 milyon TL kefaletim var. Hiçbir şey istemiyorum. Ben Galatasaray'ın adamıyım"

Dursun Özbek: "2,5 yılda 66M€'luk satış yapmışız, 72M€'luk transfer yapmışız. Sadece 6M€'ya şampiyonluğa giden bu kadro kurulmuş oldu"

Geri
Üst Alt