Eğer 4-4-2 oynayacaksak en ideal kadro bu olur.
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Feghouli Lemina Nzonzi Belhanda
Falcao Babel
Belki Babel yerine bazı maçlarda Andone olabilir. Ancak Donk veya Seri'den herhangi birinin ilk 11 başlayacağı hiç bir maçta 4-4-2 oynayamayız. Bu kadro gerektiğinde Babel ya da Andone'den hangisi oynuyorsa sol açığa geçerek ve herhangi bir oyuncu değişikliği yapmadan aynı anda----- 4-2-3-1 sistemine geçiş de yapabilir maç içerisinde duruma göre.

Ben 4-4-2 oynamamizi isterim acikcasi ama lemina transferinden sonra hersey karmakarisik oldu

Orta saha oyuncularimiz yedek kulubesinde bekletilecek oyuncular degil,bu yuzden tudor’un oynattigi 4-3-2-1 bizim icin mantikli bir sistem olabilir

————-Muslera

Mariano-Luyi-Marcao-Yuto

——Lemina-Nzonzi-Seri

——-Feghouli-Belhanda

—————Falcao

ligde büyük ihtimalle donk tribünde olur

diğeri de mariano, seri ve nagatomonun performansına bağlı

Ben 4-4-2 oynamamizi isterim acikcasi ama lemina transferinden sonra hersey karmakarisik oldu

Orta saha oyuncularimiz yedek kulubesinde bekletilecek oyuncular degil,bu yuzden tudor’un oynattigi 4-3-2-1 bizim icin mantikli bir sistem olabilir
Bunu diyorsun yani ama kanat beklerimiz bunun için uygun mu sence Mariano ve Nagatomo hem ileri hem geri yapabilir mi çünkü Falcao'ya havadan kafalık orta yapacak sadece Mariano ve Nagatomo kalıyor geriye. Eboue ve Riera varken yapıyorduk.

Muslera
Lemina Seri Nzonzi
Feghouli Belhanda
Falcao
Geriye kalan Babel, Andone ve Donk'tan 2'si tribüne 1'i yedek kulübesine.

Son düzenleme:
Bunu diyorsun yani ama kanat beklerimiz bunun için uygun mu sence Mariano ve Nagatomo hem ileri hem geri yapabilir mi Eboue ve Riera varken yapıyorduk.
Muslera
Lemina Seri Nzonzi
Feghouli Belhanda
Falcao
Geriye kalan Babel, Andone ve Donk'tan 2'si tribüne 1'i yedek kulübesine.

Tudor ile ilk 8 hafta bu sistemi rahatlikla uyguladik

Cl icin yazdigin kadro evet ama ligde beklerde rotasyona gidilir,Mariano yerine sener mesela sonucta 3 kulvar da oynayacagiz

Mesela kasimpasa macindan sonra cl macimiz var,sag bekte sener olsa seri de kirmizi kart cezalisi oldugu icin tribunde oturan iki oyuncumuz seri ve Mariano olur

Dikkat ediyorum, kurduğumuz kadroya rağmen çekemeyenlerin ağız birliği ile sayıkladıkları tek konu stoper hattının yedeğinin olmaması. Yedek stoper almadık diye otomatik olarak savunmamız yok gibi bir muamele içindeler.
Halbuki sol beki olmayan Fenerbahçe'yi konuşurken, utanmasalar Dirar'ı ülkenin en iyi sol beki olarak ilan edecekler.

Andone'yi hafife alan renktaşlarımı görüyorum. Çift forvet oynayacaksak bu Babel olmaz. Andone daha mantıklıdır. Özellikle iç sahada çift forvet oynamalıyız.

Brugge maçı konusu niye açılmadı acaba
Açılsa da kadroları kursak :D

Elimizdeki kadroyla bir kaç farklı şekilde çok rahat sahaya çıkabiliriz, ligde Donk ile birlikte beklerimizden birisi tribüne çıkar yerine Şener ve Ömer oynar

54191.jpg

54192.jpg

54194.jpg

Tabii bu listeye hiç yazılmayan bence sık sık şans bulabilecek Jimmy-Emre Mor-Adem hatta Taylan gibi oyuncular da var

O değil de fbjk'lılar baya bildiğin kendi takımlarını bırakmışlar işleri güçleri Galatasaray olmuş, Galatasaray'ın 11'ini yazıp çiziyorlar, kimlerin yedek kalacağını konuşuyorlar, maaş maliyet tablomuzu çıkarıyorlar vs vs... Allah düşürmesin bu hale :asd: :asd:

Ben fenerin, beşiktaşın kadrosunu say desen sayamam.

Fenerliler Falcao'dan başka bisey konusmuyor normal dünya konusuyor, öyle bi adamı aldık.Maliyeti 30 milyon euroymus yazık hayal dünyasında yasıyorlar.

Bana yardım edecek kimse varmı? nereye yazayım bilmiyorum, ama Süper Lig'i her hafta sonu Fransa'dan nasıl takip edebilirim?
Beinsports France gösteriyor mu acaba?

edit: SL bein sports fr canli veriyor. Tamamdır :ka:

Son düzenleme:
Bir türkiyede yetişmiş yerli yazıp daha sonra jimmy ya da linnesten birini yazabiliyoruz onun içinde kota 24 olmalıydı tek eleştirim taylan olsaydı keşke leşin yerine görmek istemiyorum artık

Geri
Üst Alt