Fatih Terim'e 4 mac ceza vermis fenerasyon

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fener bence erken form tuttu. Gustavo ve Rami dışında diğer transferlerin çoğu dışında ilk kamptan beri birlikteler. Maalesef bizde bazı transferler geç oldu. Afrika uluslar kupası bizi çok etkiledi. Feghouli, Diagne, Seri, Luyundama, Belhanda takıma geç katıldılar.

Fenerin bir avantajı var. Orta saha rotasyonu geniş. Forvetleri idare eder. Vedat sakatlanırsa mevlüt Vedat kadar oynayamaz.

Fener bence erken form tuttu. Gustavo ve Rami dışında diğer transferlerin çoğu dışında ilk kamptan beri birlikteler. Maalesef bizde bazı transferler geç oldu. Afrika uluslar kupası bizi çok etkiledi. Feghouli, Diagne, Seri, Luyundama, Belhanda takıma geç katıldılar.

Fenerin bir avantajı var. Orta saha rotasyonu geniş. Forvetleri idare eder. Vedat sakatlanırsa mevlüt Vedat kadar oynayamaz.

Gazişehir maçını hakemle aldılar , akbil maçını da visca ve şans sayesinde , ts maçında balonları hemen patladı bir cacıkları yok.

Kadıköy'de baskılı maça başlayıp ilk 20 dk'da işi bitirmeye çalışıyorlar Anadolu takımları o 20 dk'yı sağlam atlatırsa kolay kolay içerde de maç alamaz bunlar.

kuş ortaklığı bu sefer de #UefaToProtectFFP etiketiyle uefaya mail atıyormuş
OHA
olum cidden bu kadar mı korkuyorsunuz lan

kuş ortaklığı bu sefer de #UefaToProtectFFP etiketiyle uefaya mail atıyormuş
OHA
olum cidden bu kadar mı korkuyorsunuz lan

Valla ben de anlamıyorum niye bu kadar tepki. Benzerlerini dünya takımları yapıyor, kendileri de yapıyor ffp'ye takılmamak için. Kadroları da o kadar zayıf değil. Beşiktaş ve Fenerbahçe de öyle kötü takım olarak kalmadı Galatasaray karşısında. Bunları bildikleri halde bu hareketlerine anlam veremiyorum :danyal:

biri lemina için delirdi kendileride alsalar aynı sekilde alacaktı
diğeride onca yaz alay ettiği falcao konusunda göt oldu
rakipler bu seviyede denyoluklar peşinde ondan sonra neden ülke futbolu gelişmiyor. herifler mal çünkü.

EDzHRZSWsAMSuex

bide bu bjkliler böyle mail twit falan atıyor uefa yada kişi kendinden bilir heralde demirören zamanıydı galiba sahte evrak göndermekten men edilmişlerdi avrupadan

fbli adam müdür olarak atanmis galiba KAPa aciklama yaptik

Geri
Üst Alt