2019-2020 Sezonu Şampiyonu Medipol Başakşehir

mossoronun bu sampıyonlugu yasayamamasına uzuldum cok emegı vardı

Sonunda istedikleri oldu. 2 yıldır şampiyonluktan ettiğimiz takımın biz yarıştan kopunca ancak şampiyon olabilmesi insana farklı bir duygu veriyor.
Sözde 4 büyüklerden ts bile bu liderliği gösteremedi son haftalarda

Bana biri mala anlatır gibi anlatsa ya. Taraftarı, geliri olmayan bir takım nasıl şampiyon olur?
Başak öteki takımlar ile kıyaslandığında en azından kağıt üstünde belli bir sistem, taktikleri var ...ne oldukları belli. Lig de en "avrupavari" tarz takım diyebiliriz.

Genellikle devamlılık adına her maç aynı taktik şablonu koyuyorlar.

Biz de o aranan "devamlılık" var diyebiliriz özetle.

Türk futbolunun yükselen yildizi Basaksehir

Avcı ile şampiyon olamamalarina, hedeften uzaklaştığımiz bu sezon ts a şampiyonluk kaptirmamalarina ayrı ayrı sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.

GSCimbom Mobile App

Adamlar tüm taraftarını toplamış yine tribüne

Bir kaç seneye bütün pislikler ortaya çıkacak mahkemeler önünde hesap verecek bunların hepsi

Okan'ın oynattığı oyun bence de soru işareti ama Terim gelecek sezonun ilk yarısında da 30 puan altı toplarsa Okan'ı düşünmek lazım bence. Ha toparlayıp bu sezon Antalya-Sivas arası oynadığımız oyunu oynarsak sorun yok devam eder.

Ben Fatih Hocadan umudu tamamen kestim. Selçuk açıklamaları bardağı taşıran son damlaydı. Belki değişir mi dedim ama yine ekibi yandaşlardan dolduracak.

Taraftar ile, berbat rakipler ile belki başarılı bir yıl geçiririz ama ben asla kaliteli modern futbol beklemiyorum.

Geri
Üst Alt