2019-2020 Sezonunda İzlerken Futbolumuzdan En Keyif Aldığınız Maç

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
1596223608203.png

Bu sezon 34 hafta + Şampiyonlar Liginde izlerken oyunumuzdan en keyif aldığınız maç hangisi , merak ediyorum?​

Kendi fikrim , ilk yarı'daki Sivasspor maçı. Tudor'un o sezon başlangıcındaki oyununu hatırlatmıştı. Andone falan baya heyecan verici oynadık , rakipte iyi olmasına rağmen.

1596223734757.pngmen

Fb maçı baskaydi aşırı zevk aldım kalan çoğu akılda bile kalmadı

ilk yarıdaki antalya maçı'nı da unutmayalım , çok iyiydik ama antalya pişmaniyeydi o ara

FB maçının sonucu güzeldi, Başak deplasmanın 2. yarısındaki oyun güzeldi. Yine de bütün bir sezondan 2-0'dan çevirdiğimiz Ordu-Mersin-Samsun maçlarının yarısı kadar hikaye çıkmaz. Geçtim bu sezonu 3 sezonda şampiyonluk maçlarını çıkarsan 2-3 tane maç vardır böyle. Avrupa'da zaten Başakşehir dandiği kadar bile anımız yok. Bir an önce unutulması icap eden bir rezillik sezonu.

Konya deplasmanı ve Fener deplasmanı ayrıca yine Sivas deplasmanı çok iyi maçlardı.

Fener maçının olduğu günü unutamıyorum (sabahtan-aksama) ek olarak oynadığımız baskılı oyun da muazzamdı. Birilerinin bomboş serisini bitirip çenelerini kapamak da mükemmel oldu.

Geri
Üst Alt