Bellegarde‘dan Açıklama!

• edit: kendisi google translate mağduru. ne dediğini daha iyi anlamak için şöyle bir şey yaptım: türkçe-fransızca çeviri de "imzalı değilim" cümlesi "je ne suis pas signe" olarak çevriliyor. fransızca bilmeyenler için bunu ingilizce yapınca karşımıza çıkan cümle "ı am not signed" yani kısaca "imzalamadım" demek istiyor.
    3 Ağustos 2020 15:14 ~ 15:22 · noblesseoblige

ismini ilk defa dün duydum. Akşam maçlarına bakacaktım ama yalanmış haber.

• edit: kendisi google translate mağduru. ne dediğini daha iyi anlamak için şöyle bir şey yaptım: türkçe-fransızca çeviri de "imzalı değilim" cümlesi "je ne suis pas signe" olarak çevriliyor. fransızca bilmeyenler için bunu ingilizce yapınca karşımıza çıkan cümle "ı am not signed" yani kısaca "imzalamadım" demek istiyor.
    3 Ağustos 2020 15:14 ~ 15:22· noblesseoblige

müthiş
Eyvallah

Tamam siradaki gelsin.

IdealisticDelectableAmericanwirehair-small.gif

Diğer konuda da dediğim gibi yarın bizim resmi hesabın "imzalısın imzalısın #Gala" diye paylaşım yaparak transferi duyurmasını umut ediyorum. Çok büyük beklentiye girdim şu an :asd:

3 Ağustos 2020 15:14 ~ 15:22 · noblesseoblige

Bende ilk önce Almanca sonra İtalyanca ve en sonunda da İngilizce çevirdim.
Karşımıza çıkan cümle "I am not signed" - yani kısaca "imzalamadım" diyor.

Transfer Istihbarat Şefi

Geri
Üst Alt