2019 Audi Cup | Real Madrid 5-3 Fenerbahçe | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

real'de daha sol beke mendy ve sag beke ödegaard'i aldilar... rekabet sezon baslamadan artacaktir

hazard 5-6 kilo vermeli gibi, daha zamanlari var

ama VINICIUS AGIR CÖP

Her şeye bok atmayın bu arada Vedat iyi adam, ikinci yarının da en iyi santraforuydu ha çok ağır diye istemiyordum ama çöp demek falan saçma. 15 gol 6 asist falan yapar rahat bu sezon.
Kesinlikle iyi topçu ben GS'a çok istiyordum (alternate santrafor olarak), postlar duruyor.
Ama büyük ihtimal FB'de sönüp gidecek çünkü FB'nin acayip derecede eksikleri var.

Bu arada Asensio sahadakilerin hepsiyle top diye oynar, top class yetenek var ama yediler adamı 3 yıldır üstüne sakatlandı.

Her şeye bok atmayın bu arada Vedat iyi adam, ikinci yarının da en iyi santraforuydu ha çok ağır diye istemiyordum ama çöp demek falan saçma. 15 gol 6 asist falan yapar rahat bu sezon.

Yerli olsa Deniz Türüç için düşünülen para + 1 milyon euro daha + Ozorn kiralık falan verilebilirdi. Fizikli, top tutan adam her zaman iş yapar bu ligde. Mehmet Yıldız isimli güreşçi Sivas’ı şampiyon yapıyordu.

Kruse’den falan çekinmeyin arkadaşlar. Yeni geldi ekstra istekli, motive olması, bir şeyler yapmaya çalışması normal ki adam Bundesliga’dan geldi. 2 ay sonra salmaya ve öperim böyle fenerbahçeyi moduna girmeye başlar o da.

Vinicius iyi futbolcu lakin oda Onyekuru gibi sag kanatta oyniyamiyor.

Geçen de yazdım a.madrid maçında

Real madrid içi boş bir takım

Eğer ispanya ligi değil de ingilterede oynasa ligi 20.bitirirdi

İtalyada olsa 15-20 arası olurdu

Sadece Hazard ile olmaz

35 yaşındaki benzema en önemli adamları

Real madride yakışmayan en az 12-13 adam var kadrolarında

2 stoper, 1 orta saha, 1 sol bek, 1 santrafor gelmeden tr de ilk 2 zor bu kadroyla.
Tahminim: gs veya ts şampiyon olur. 3 fb ya da bjk. Başak 5 :)

real'de daha sol beke mendy ve sag beke ödegaard'i aldilar... rekabet sezon baslamadan artacaktir

hazard 5-6 kilo vermeli gibi, daha zamanlari var

ama VINICIUS AGIR CÖP
Odegaard sağ bek değil abi karıştırdın galiba. Eski oyuncuları sağa sola kiralık yolluyolar

kroos da real ayarinda topcu degil bence, cok kacak oynuyor ve sorumluluk almiyor, kilit rol oynamiyor modric gibi

kroos-pogba takasi iyi olurdu ama gitmez bu sülük

Geri
Üst Alt