- 5 Eylül 2014
- 85.605
- 71.681
- 4.513
her an her şey olabilirpeşimdeler mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her an her şey olabilirpeşimdeler mi
400 m euro harcadılar zaten üstüne ellerinde Benzema, Jovic var.Bu Real Kane'i neden almiyor? Gerekirse 200 ver ama al.
Bu Real Kane'i neden almiyor? Gerekirse 200 ver ama al.
beni korur musunher an her şey olabilir
Kesinlikle iyi topçu ben GS'a çok istiyordum (alternate santrafor olarak), postlar duruyor.Her şeye bok atmayın bu arada Vedat iyi adam, ikinci yarının da en iyi santraforuydu ha çok ağır diye istemiyordum ama çöp demek falan saçma. 15 gol 6 asist falan yapar rahat bu sezon.
Her şeye bok atmayın bu arada Vedat iyi adam, ikinci yarının da en iyi santraforuydu ha çok ağır diye istemiyordum ama çöp demek falan saçma. 15 gol 6 asist falan yapar rahat bu sezon.
benim de peşimde olabilirlerbeni korur musun
sutlarini begenmedim ( ne tam sert ne de tam isabetli), hava topu paslari vs baya isabetsiz (h. sükür gibi degil mesela)Yok onlar kadar olamaz tabide top saklamasi paslari fizigi şutlari fln iyi yani
Biliyorum da zaten 600 milyon ayirmadilar mi? Benzama'yi filan satip Kane icin harcamalilar. Bunlar da Barca gibi mala agladilar. A. Madrid macinda neredeyse 20 gol yiyeceklerdi.400 m euro harcadılar zaten üstüne ellerinde Benzema, Jovic var.
Eldekiler satılırsa 1 orta saha alırlar.
Odegaard sağ bek değil abi karıştırdın galiba. Eski oyuncuları sağa sola kiralık yolluyolarreal'de daha sol beke mendy ve sag beke ödegaard'i aldilar... rekabet sezon baslamadan artacaktir
hazard 5-6 kilo vermeli gibi, daha zamanlari var
ama VINICIUS AGIR CÖP