Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.970
- 7.459
- 1.548
Fener gençleri güzellemeleri başlamış. Geçen senede Barış Alıcı yere göğe sığdırılamıyordu şimdi ordan oraya kiralanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
200 zaten ornekti. Gerekirse 250 ver. Kane gidecegim diye israr ederse belki 200'e de verirler.200'e vermezler. Geçen sene en az 250 istiyorlardı. Şimdi 300-350 isterler.
Yok reis Mehmet Yıldız barzoydu forumdan kişilerin de dahil olduğu arkadaş çevreme ikinci yarı Rizenin ligin en iyi top oynayan takımı olduğunu ve Vedatın fark yarattığını çokça söylemiştim. Gariptirki bu adam ilk yarı bok gibi oynuyordu, kısacası fiziken iyi noktaya getirildiğinde eğer pas odaklı bir oyun oynanıyorsa Vedat çok iyi adam. Kontratak odaklı oynarsan iş yapmaz ama.Yerli olsa Deniz Türüç için düşünülen para + 1 milyon euro daha + Ozorn kiralık falan verilebilirdi. Fizikli, top tutan adam her zaman iş yapar bu ligde. Mehmet Yıldız isimli güreşçi Sivas’ı şampiyon yapıyordu.
600 harcayamazlar adam satmadan.Biliyorum da zaten 600 milyon ayirmadilar mi? Benzama'yi filan satip Kane icin harcamalilar. Bunlar da Barca gibi mala agladilar. A. Madrid macinda neredeyse 20 gol yiyeceklerdi.
tek rakibimiz kendimiz.İnşallah Ali Koç da senin gibi düşünüyordur. Rakipler hep Anadolu takımı, GS'in as kadrosu Bartali antrenmani yemedi falan diye.
Ya adamların 2 kalecisi var biri Altay diğeri Harun, iki forveti var biri Frey diğeri Vedat, 3 stoperi var Sadık, Serdar, Reyes.
GS'in ilk 11inin 10'u 1 august olmadan şekillenmiş, yedek kulübesi geçen seneye göre güçlenmiş. Neyin tatavasini yapıyorsun ich bin deine lokomotiv burhanj?
Hazardin kemik yapisi yuzunden gobegi belli olmus
Yok reis Mehmet Yıldız barzoydu forumdan kişilerin de dahil olduğu arkadaş çevreme ikinci yarı Rizenin ligin en iyi top oynayan takımı olduğunu ve Vedatın fark yarattığını çokça söylemiştim. Gariptirki bu adam ilk yarı bok gibi oynuyordu, kısacası fiziken iyi noktaya getirildiğinde eğer pas odaklı bir oyun oynanıyorsa Vedat çok iyi adam. Kontratak odaklı oynarsan iş yapmaz ama.
Zaten bize de yedek olarak gelmeliydi ve rotasyona girdiği adamdan formayı almaya çabalamalıydı, hani niye almadık demiyorum Rize başkanı da bize vermezdi.
Baledan iyi kanat oyuncusu yok takımda.casemiro-kroos-modric orta sahasi miadini doldurdu demistim. gencleri kiraya vereceklerine dogrudan geri alma opsiyonuyla satmalari lazimdi. orta sahaya 2 ciddi transfer yapmazlarsa tökezlerler. baleyi bile kimseye satamadilar
Hani Isco'yu filan satiyorlardi?600 harcayamazlar adam satmadan.
zidane-bale iliskisi cok sikintili.Baledan iyi kanat oyuncusu yok takımda.