2019 Audi Cup | Real Madrid 5-3 Fenerbahçe | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

Hikmet Bey haklı olabilir hatta Muriç Falcao'dan daha da faydalı olacaktır şüphesiz. Ayrıca Reyes > Luyi​

Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp için yeterli demek şampiyonluk için yeterli demektir. Bizdeki hücum adamlarına bak, bir de onların hücum hattına bak. Ligde 2. olmak için yeterli diyorsan bilemem ama Fenerbahçe şampiyonluk istiyor ve kesinlikle bizim 5 gömlek falan altımızda, 2-3 de demiyorum.
bireysel anlamda daha kaliteli oyunculara sahip olan biziz ama rakipler hep anadolu kulüpleri oldugu icin belli olmaz. bizim deplasmanlardaki zayif oyunumuz düzelecek mi onu da görmek lazim. daha as kadronun yarisi bartali antrenmani bile yemedi. transferleri bitiremedik. fenerin bir anda atak yapip 10-15 adam alip üste kadroyu oturtup ersunla sampiyonluga yürümesi pek mantikli gelmiyor ama türkiye liginin seviyesi ortada. biz kendi isimize bakmaliyiz.

Maçı 1 saniye dahi izlemedim ama maçtan önceki yorumumda bu maçta öyle dünkü gibi bir fark olmayacağını söylemiştim. Max 1 ya da 2 farkla Real yine kazanır kazanmasına da, hazırlık maçlarındaki skorlardan ziyade, fenerin lig seviyesinde dahi ciddi eksiklikleri var. Koskoca sezon, sadece yerel ligde dahi oynasan, kalende Altay, forvetinde Vedat ile şampiyon olamazsın. Bir de stoper rotasyonu Serdar (aslında fena oyuncu değil ama her an 3-5 maç kacirabilir sakatlık sebebiyle), Sadık ve Reyes ise işin çok zor.

CL de Real Madrid gelsin de ellerine verelim.

Vedat yedek için iyi olur dense anlsrimda vedattan as forvet olur diyen kusura bakmasın gitsin masa tenisi izlesin

Real Madrid transfere 350 milyon civarı para harcadı. Boşa harcamış. Şimdi bir 150-200 daha harcarlar. Pehh

Her şeye bok atmayın bu arada Vedat iyi adam, ikinci yarının da en iyi santraforuydu ha çok ağır diye istemiyordum ama çöp demek falan saçma. 15 gol 6 asist falan yapar rahat bu sezon.

Birde Zidan maç öncesi fener maçında gücümüzü göstereceğiz demişti.

Tabi hazır kadroyla şampiyonlar ligi kazanmak kolay Zidan efendi. Şimdide yap görelim.

Açık söylüyorum, Real Madrid'in 1 milyar euro daha harcaması lazım.

Geri
Üst Alt