2019 Kış Transfer Sezonu

Necmi Koyuncu

Cezalı
2018-2019 Sezonunun İkinci Transfer ve Tescil Dönemi olan 2019 Kış Transfer Sezonu 4 Ocak 2019'da başlayıp 31 Ocak 2019'da bitecektir.

Hiç boş muhabbetlere girmeden transferlerin nasıl zor bitirildiğine de şahit olduğumuz ve çok sayıda sadece cismani olarak kadroda bulunan çöplere sahip olduğumuzu artık art niyetli olan vizyoncular bile görmüştür...

İlk olarak yapılması gereken Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligine asılmamak...Böylece 2019 Kış Transfer Sezonuna direkt şampiyonluk ve borç bitirici hamlelerle girip 22.şampiyonluğu kazanmak ve Avurpada istikrarlı başarının temellerini atmak gerek...

İkinci olarak yapılması gereken de u-21'den Malik Karaahmet'i a kadroya almak...

Üçüncü olarak Fegouli sağ kanatta değil forvette denenmeli ve kadroya monte edilmeli...

Bunun dışında halihazırdaki a kadromuz 26 kişiden oluşup 1 Eylül 2018 itibariyle mevki mevki şu şekilde oldu;

KALECİ: MUSLERA-İSMAİL-BORAN

SAĞ BEK: MARIANO-LINNES-TARIK

SOL BEK: NAGATOMO-ÖMER

STOPER: MAICON-AHMET-SERDAR-OZAN

ÖN LİBERO: FERNANDO-DONK-CELİL

MERKEZ ORTA SAHA: NDIAYE-SELÇUK

ON NUMARA: EMRE-BELHANDA

SOL KANAT: RODRIGUES-ONYEKURU

SAĞ KANAT: FEGHOULI-SİNAN-YUNUS

FORVET: EREN-MUĞDAT

Yapılması gerekenler;

1) Belhanda'nın haraç mezat satılması. 1 euroya bile satılsa 2.5 yıllık maaşından yani 8.4 milyon euro kar ederiz bu da yaklaşık 65 trilyon kar demektir. Zaten varlığı yokluğu bir...

2) Tarık Çamdal'ın sözleşmesi tek taraflı feshedilmeli...

3) Ahmet Çalık bedavaya gönderilmeli onun 2021'e kadar olan maaşıyla bonservisli bir dünya yıldızı yabancı sol stoper alınmalı...

4) Selçuk'un sözleşmesi feshedilmeli...

5) Yabancı fizikli bir forvet oyuncusu alınmalı...

Böylece kadro 24 kişiye düşer ve 12 olan yabancı sayısıyla 2 yabancı oyuncu transfer edilinebilir...Selçuk ve Tarık gönderilmese bile sezon sonu zaten sözleşmeleri bitecek lakin Belhanda ve Ahmet mutlaka kovulmalı ve yerlerine bir forvet ile bir sol stoper alınmalı ki şampiyon olabilelim...

Sezon sonu sözleşmesi biteceklerden Sinan Gümüş harici hiçbiriyle de yeni sözleşme yapılmamalı; sözleşmesi bitecek olanlar;

1) Selçuk İnan

2) Tarık Çamdal

3) Ryan Donk (Yabancı kontenjanı düşecek yedeğe yer veremeyiz ayrıca 34 olacak)

4) Martin Linnes (Yedek yabancı olmaz)

5) Sinan Gümüş (Uzatılmalı)

6) Eren Derdiyok (Maaşı çok yedek için)

7) İsmail Çipe (Yetersiz)

8) Henry Onyekuru (Kiralık Denayeri yeniden kiralayamadıysak buna hiç gerek yok istenirse Alimi var)

9) Badou N'diaye (Satın alamayız gereksiz olur)

NOT: 22.Şampiyonluk için icraat lak lak değil....FM oynamayı da bırakın...

Üflendi Selami abimin bu başlığı uğurlu gelecek ve 97-98 sezonundaki gibi üst üste 2.şampiyonluğumuza koşacağız

Ocan ayina kadar minimum 36 37 puan yapip 1 forvet 1 stoper ile cok rahat sampiyon oluruz. Tabii kimse gitmezse. Fakat kimseyi satamazsak butcemiz hala 1 milyon olmali. Yani Maicon olayi ciddi ise mutlaka satilip butce yaratilmali.
Lan o Gary Cahill' i Allah bildigi gibi yapsin

Adam satmadan kımseyı alamayız. Fegulıye mobbing uyguluyoruz ama bu hafta belhanda sıctıgı ıcın buyuk ıhtımal haftaya oynayıp takıma döner yani belhandayı bi nebze satarlarsa transfer olabilir yoksa bunlar kımseyı satamaz. Onyeruruyu oynatıp rodriguezide satabılır bunlar hersey beklenır

yapılacak net belli yav, gidip iyi bir forvet alacağız. bunun adı hasan olur mehmet olur gomis olur gomez olur bilemem. galatasaraya yakışır bir forvet şart. ek olarak çok iyi bir stoper bizi 2,3 yıl götürecek. 2 nokta transfer ile sezonu kurtarırız. ta ki o zamana kadar yıkılmazsak.

Bir an önce gelse bari yoksa takım çöktü çökecek.

3 hafta sonra yarıştan koparız. Demedi demeyin.
Şampiyonlar ligini bırakırsak ilk yarıyı öyle veya böyle lider bitiririz sıkıntı olmaz Akhisar-Antalya-Malatya-Kayseri-Beşiktaş-Başakşehir olmak üzere 6 deplasmanımız kaldı bunların 3ünden galibiyet 1inden de beraberlik çıkarsak yeter evimizde de feneri yeneriz olur biter...Paniğe gerek yok şemsiye girdiyse hareket etmeyeceksin içinde açılır mazallah

Transfer istemiyorum.

Seçim istiyorum. Bu iki vizyonsuz, yalaka, rezil heriflerle ne transferinden bahsediyorsunuz?

Ağlayıp zırlamaktan başka işe yaradıkları yok. Devre arası getirecekleri forvetinde, stoperinde alsınlar bir taraflarına sokuversinler.

Bitti ağa benim için bu yönetim. 31.08.2018 saat 00:00’den sonra bitmiştir.

Bu hocaya ihanet ettiler. Üstelik ilk defa olmadı bu. Geçen sene devre arasındada hoca ısrarla sol ayaklı sol bek istedi, Nagatomo geldi. Forvet istedi, Okaka’yı yetiştiremediler.

Bu sene yedek kaleci istedi, Muslera’nın rezil performansı ortada. Stoperde Denayer varkende istedi, Denayer gitti sayı olarak eksik kaldık. Gomis olayına hiç girmicem bile.

Mesele transferde değil. Mesele vizyonsuzluk, sürekli ağlamaları, sponsor bulunamıyor, baskette rezil durumdayız, ek kaynak yok.

İşleri güçleri taraftarı soymak. Karşılığı ne? Bu muydu?

Bitti benim için. Cengiz bey’de, Albayrak efendide defolup gidene kadar en büyük düşmanları ben olacam. Hocaya bunu yapmicaklar, o kadar.

3 ay transfer yapamayan yonetim devre arasi mi yapacak ? Gecin abi bunlar bos hayal sadece

Ense karartmadan şimdiden 2 kişilik yabancı kontenjanımızı doldurabilmek adına bonservisi 4 gün önce elinde kalan takımsız dünya yıldızlarına yönelmeli ve bir forvet bir de stoper almalıyız.

Bir kısmını yaz transfer döneminden önce de sözleşmeleri bitiyor diye teklif etmiştim zaten burada, forvet olarak;

Lacina Traore
Victor Anichebe
Dimitar Berbatov
Paulo Henrique

Defans olaraksa ;

Robert Huth
John Terry

Türk olarak serdar taşçı da düşünülebilir....Kesinlikle bonservisli yahut kiralık oyuncu alınmalı modeste gibi para tuzaklarından uzak durulmalı bence Anichebe ve Huth alınarak şampiyonluk garantilenmeli...

Anichebe ve Huth alınarak şampiyonluk garantilenmeli

Geri
Üst Alt