2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Nainggolan gelseydi şu orta saha tandemi ile dağıtmayacağımız takım yoktu ligde...

Ah keşke alabilseydik. Hareketli, sert bir 8 numara bulabilirsek yine çok güzel olur.

Seri baya abartılmış geldiğinde yer yerinden oynamıştı ... Bu mu yani diye sorarlar adama. Bu sene orta sahamız baya sıkıntılı fernando bizim için gerçekten çok önemli oyuncuydu

Senelerdir Futbolu ve Galatasarayı takip ederim.

Bu taraftar ve yönetici profiliyle bizzim ne türk futbolu gelişir nede takım olarak ekomik anlamda ve avrupada sürekli başarıyı sağlarız.

Senelerdir bunu başaramıyor olmamız çok normal.

müzemize bir kupa daha girecek inşallah. neticede bir hazırlık maçı gibi düşünülecek maç. takımda sakatlık olmasın yeterli benim için. iyi oyun kötü oyun pek beklentim yok.2-3 hafta sonra ritm yakalayıp silindir gibi geçeriz ligin üzerinden :)

Belhandayi begenmeyenler baska mac mi izliyor acaba?

Bu post gilden 30 saniye once yazdigim post
Belhanda oynarsa takim oynuyor durdugunda duruyor bunu rahatlikla gorebilirsiniz
Ama hicbir oyuncuyu bu sekilde 90 dk oynatamazsiniz
Onemli olan belhandanin aktif dinlendigi dakikalarda kanatlarin ortasahanin da calismasi lazim

Babel iyi oyuncu ama bize hizli calimci bir kanat lazim, bu veya diger kanada
Hem babel hem feghouli nasil olur bilemedim

Serinin daha onde oynamasi lazim, bunun icin iyi bir on libero lazim
Bu belhandanin aktif olmadigi surede seri onde aktif olmali

Jimmy ortasahadan sonra sagda da siritmadi ama o da cok hizli olmadigindan ortasahada hateket olmayinca pek birsey yapamadi

Ozetle belhanda hala takimin merkezi
Iyi bir on libero
Hizli bir kanat
Oluyorsa iyi bir golcu, olmuyorsa diagne

Ne alaka abi sürekli aynı şeyi diyonuz sizde belhandasız gayette gideriz kaleye hatta onun yerine jimmy koy onun yaptıklarını oda yapar boş yere yalamayın abi şu adamı

Belhanda olmasın net yarı sahayı geçemeyiz dikine giden bi belhanda var ortasahada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt