2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Yahu siz seriden ne bekliyorsunuz ben onu anlamadim?

Topu alip 30 metre delip vurmasina mi bekliyorsunuz?
Bunu bizim taraftara anlatamazsın işte sırf seri burada çok övüldü diye ekstra işler yapmasını bekliyorlarda zaten bu adamın asıl işi takımın merkezdeki beyni olmak olacak üstelik şu an kendisiyle alakasız bir mevkide oynuyor

emre mor kimin yerine girer sizce? belhanda gol attığına göre adem'in yerine girer herhald.

Selçuk out Donk in Donk ön liberoya,seri 8 numaraya

Adem out Emre Mor in

Jimmy ya da Belhanda out Feghouli in

Yine futboldan anlamayanlar ortaya cikmis.

Seri nasil ilk yarinin en kötüsü oluyor? Adam tam anlamiyla maestro, attigi her pas dogru, attigi her pas adrese teslim. Inanilmaz pas yetenegi ve oyun akli var.

HE TÜRKIYENIN OYUN KÜLTÜRÜNE UYMAZ CÜNKÜ TÜRK TARAFTARI DEPAR ATAN NDIAYE GÖRMEK ISTER, ORASI AYRI

Hoca sarri den etkilenmis Belli ki

Seri regista olarak oynamaya devam eder,simdilik sikinti yok ama fizik olarak hazir degil sanki seri

Hakem maça alkollü çıkmış.Yada gözleri bozuk.Acil bir göz doktoruna görünmesi gerek.

Lan o degilde selcuk 15 dakikadir arazi adini duymadim uzun zamandir tabi spikerin mariano-luyindama karistirmasi gibi seri ile de karistiriyor olabilir

Hoca sarri den etkilenmis Belli ki

Seri regista olarak oynamaya devam eder,simdilik sikinti yok ama fizik olarak hazir degil sanki seri

kötü bir sezon geçirdi biraz daha zamana ihtiyacı var doğal olarak. ama yine de kumaşa baktığında gayet sağlam ve ligin üstünde. niye bu kadar eleştirildi anlam veremedim.

Adem ligde 8-10 gol rahat atar. Ülke futbolumuzun ağır olmasından kaynaklı akışkan oynayamıyoruz bir türlü. Takım iyi yolda, ben zevk aldım ilk yarıdan.

Geri
Üst Alt