2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Yine futboldan anlamayanlar ortaya cikmis.

Seri nasil ilk yarinin en kötüsü oluyor? Adam tam anlamiyla maestro, attigi her pas dogru, attigi her pas adrese teslim. Inanilmaz pas yetenegi ve oyun akli var.

HE TÜRKIYENIN OYUN KÜLTÜRÜNE UYMAZ CÜNKÜ TÜRK TARAFTARI DEPAR ATAN NDIAYE GÖRMEK ISTER, ORASI AYRI
Ağzından bal damlıyor renktaş bunlara ndiaye müstehak

Şu anda takımda 4 mevki alakaaiz. Babel ve seri kendi yerinde değil. 6 ve 9 yok. 2 oyuncunun olmaması bu hale getiriyor. Siz bu takımdan oyun planlaması ne bekleyebilirsinİZKİ bu kadar yüklemeden sonra

Hoca heralde hazırlık maçına çıkıyoruz sandı bu maçta mitroglue nun ölüsü iş yapardı, sahada yürüyen selcuk yerine donk seri belhanda uyumlu oynuyor önde de bu ikili oynayacaktı mariano bu sene başımızı çok yakacak belliki sabri eboue rakibi ısırıyordu rakibi mariano sürekli yumurtluyor rakibi kaçırıyor devamlı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar birbirinize karşı ikili münakaşaya girecek cümlelerden uzak durun zira konudan usaklastirilacaksiniz. Saçma sapan muhabbetler üzerinden tartışıyorsunuz.

Takım ne oynadığını bilmiyor geçen yılki gibi.. 2011deki futbolu rüyamızda göreceğiz gibi geliyor.. Ama ciddi kalite artışı var özellikle jimmy ve seri çok klas adamlar her hallerinden belli

Bu sene başakşehir bjk bize rakip olamaz FB eğer hakemler ve medya tarafından korunmaz ise gene şampiyon oluruz forvet almak koşulu ile takımımıza

Beyler bende seri transfer edildiginde 8 numara oldugunu yaziyordum hala da diyorum 8 numara

Ama suanda kadar regista performansini ben begendim acikcasi,akhisar ölcü degil tabiki ilerleyen zamanlarda görmek lazim ama simdilik regista da fena degil

Dogru bir planlama ile yani selcuk’un yerine alinacak bir oyuncu ile gayet iyi bir orta sahamiz olur

Simdi 6 ve forvet eksik. Babel forvet oynayinca sol ve forvet de eksik kaliyor :)
Gordugum bu sene de Avrupa zor olacak. Tabi Bakayoko gelir Falcao gelir vs vs inanilmaz katki verirlerse kura sansiyla top 16 yapariz. Suanda bence hem Mari hem Naga yetersiz.

On libero,Feghouli sola Linnes ve forvet (Falcao)gelirse anca gorebiliriz takimin neler yapabailecegini.Babel misal kendi yerinde oynamadigi icin ve forvetsiz oynadigimizi dusunursek tikanip kaliyoruz hucumda. Rakipler de illaki gömülecektir bize karsi iyi bi forvet alamazsak ve pozisyon bulmakta sikinti yasayabiliriz. Kanatlari devre sokabilmek icin muhakkak ortaligi karistiran bi forvet ve Babel-Feghouli(Emre-Jimmy) kanatlarini kullanmak gerek genellikle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt