2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Seri gibi sade oynayan adamları sevmezler.Ama donk gibi ordan oraya saldırırsa hayran kalırlar veya ndiaye gibi.

Hoca istemese bile Emre'yi mecbur 11 oynatacak çünkü ileriyi topu taşıyacak hızlı adam yok deplasmanlarda top goturemeyiz şu kadroyla

Serinin bonservisini 18 milyon verip hayatta almayız. O kadarlık bir oyuncu değil. Ha bence iyi oyuncu, çok iyi bir görev adamı. Ama biz melo veya selçuk(2012) performansı bekliyoruz, ekstra, yaratıcı bişeyler yapsın ama o tarz bir oyuncu değil. İyi bir takımda çok iyi bir parça olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri'den kimse 10 gol 10 asist falan beklemesin.

Max 2-3 gol 5-6 asist ile bitirir sezonu.

Ha bizim istatistik canavarı taraftar üzülür ama Seri'nin böyle bir oyuncu olmadığı gelmeden önce anlatmaya çalıştık.

Orta saha da organizasyonu hatasız yönetecek bir adam ve bunu başaracağından adım gibi eminim.

Tabi bizim taraftarlar beğenmez bu tarz bir adamı. Onlar çalım atsın, depar atsın, sağa sola gereksiz baskılar yaparak salak salak fauller yapsın ister...

Bilader sarı üye olunca ne oluyor? Ben buraya neredeyse 10 yıl önce üye oldum , tam 6 yıldır iç sahada 3/4 maç kaçıracak kadar aşığız bu renklere. Ama boş yere avutuyorsunuz seri normal ortalama bir adam bunu demek istiyorum abartılacak bir olayı var mı?

ya sen nasıl tek maçta bunu anladın ? fatih terim ve favre gerizekalı o zaman ki normal adamı almışlar

Senin izlediğin maç kadar benim oynadığım maç var. Yalandan polyanacılık yapma. Neyini gördün serinin şu maçta? Çocuk gibi yorum yapıyorsun
Eger Serinin neyini gördün diye soruyorsan sen hangi dünyada futbol oynadin, pardon hangi dünyada oynattilar onu sorgulasak daha ileriye gideriz gibi.

Sezon başı rehaveti bide kamp sonrası normal ya. Bence iyi bile oynuyoruz. Daha kötülerini de gördük sezon başları.

Seri'nin ilk yari performansini begenen futbol izlemesin bence. Ayni performansi Selcuk yapsa yerden yere vururuz. Daha zamana ihtiyaci var umarim toparlar.

Seri ileride oynasın aynı asistten falcaoya her maç yapar ama sen onu defansın önüne hapsedersen sadece pas atmasını beklersin

Feguli ve emre aynı anda oynarsa çok iyi olur çünkü bu yıl Henry yok fakat terim bence Emre'yi 11 oynatmayacak eminim
Ortasahaya 1 isim ve iyi forvet alsak ozan işler değişir ama nezaman alacaz bunlari ligte 2 maçta puan kaybedince mi
bilmiyorum valla reis son gune kalacak gıbı.
fakat donkun bile önliberoda oynaması fark yaratabılıyor

Ule ne kadar olumsuzsunuz yahu. Sizi dinleyince rakı sofrası acasim geliyor... Ama maçı izliyorum iyi ki.

Ligin başında çok iyi oynayan takımlar çabuk düşer. Önemli olan. Son zamanda vites atıp belirli bir seviyede götürmek ligi başarı için.

Şu eksiklikler tamamlansa, feg 6 ve forvet gelince inanın iyi seviye geliriz. Sonuçlar iyi giderse takım olarak butunlirsek başarı gelir.

1 ay falcao beklediniz sabır ettiniz. Azcik 2-3 maç daha bekleyin nasıl bir yolda olduğumuzu goruruz

Seri, seri bir oyuncu degil :red:

Sıkıcı futbolu gündem haline getirmeliyiz artık. Yıllardır şöyle akıcı bi futbol izleyemedik, bi şekilde ligin sonunu getiriyoruz ama ortada futbol namına bişey yok. 11/12 sezonundaki futbolu oynatan hoca nasıl bu futbolu kabullenebiliyor çok ilginç. Artık bahane falan istemiyoruz

Geri
Üst Alt