2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

E albayrak orada yine pismis kelle gibi siritiyor. Taraftarla tassak gecmis demekki

Marcao ve luyindama panatinaikos macinda ne kadar iyilerse bu maçta çok laubaililerdi.kötüydüler

Evet kupa alıyoruz ama insan böyle değilde yardıra yardıra alınca daha kıymetli daha cezbedici oluyor. Kimse kupa alıyoruz diye sevinmemezlik yapmaz ama buruk sevinç bizimki. Sen Galatasaraysın vuracaksın masaya elini sonra taraftar gerekeni yapar hisseder zaten. Çokta polyanna olmaya gerek yok bu maçtan sonra

Biz öyle ya da böyle hakemlere rağmen yine şampiyon oluruz sorun değil de bu biz iyi olduğumuz için değil rakipler vasat olduğu için malesef. 2 senedir şampiyonuz ama seyir zevki yok takım ne oynadığını bilmiyor malesef.

Seri ilkyari 6 numara oynamasina rağmen iyiydi.2.yari 3.stoper oynadı ve bu fatih terimin rezaleti.hic kusra bakmayın.Yazikar olsun

Bu donk nezaman oynamasa takım başı g.tü dağıtıyor.kesinlikle takımın bel kemiği bu adam

Şu genç cocuklarin yerinde olsam için burkulurdu umudumu kaybederdim emin olun bak.
Mahalle turnuvasi duzenlesen daha efsane bir kupa toreni yapilir o derece gereksiz gerzekce bir kupada selcuk oynuyor. Benim icim kaldirmiyor kardesim. Ayni bokun laciverti kupa macları

Şampiyonnnnnnnnnn

Fatih hoca mr burns nihat’a ve spor bakanına yüz vermedi. Güzel

Fatih hoca seri konusunda vasat ve rezil bi tutum sergiliyo

Geri
Üst Alt