2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Yine bir maç ile adamı yerden yere vurma timi doluşmuş buralara, ha ama şuana kadar izlediğim ile nacizane yorumumu yapayım fernando daha iyiydi bana göre.

Ule ne kadar olumsuzsunuz yahu. Sizi dinleyince rakı sofrası acasim geliyor... Ama maçı izliyorum iyi ki.

Ligin başında çok iyi oynayan takımlar çabuk düşer. Önemli olan. Son zamanda vites atıp belirli bir seviyede götürmek ligi başarı için.

Şu eksiklikler tamamlansa, feg 6 ve forvet gelince inanın iyi seviye geliriz. Sonuçlar iyi giderse takım olarak butunlirsek başarı gelir.

1 ay falcao beklediniz sabır ettiniz. Azcik 2-3 maç daha bekleyin nasıl bir yolda olduğumuzu goruruz
52626226 değişiklik yapılan ve genelde altyapıya şans verilen hazırlık maçlarında karalar bağlayanlar var ya. Çok normal

Ule ne kadar olumsuzsunuz yahu. Sizi dinleyince rakı sofrası acasim geliyor... Ama maçı izliyorum iyi ki.

Ligin başında çok iyi oynayan takımlar çabuk düşer. Önemli olan. Son zamanda vites atıp belirli bir seviyede götürmek ligi başarı için.

Şu eksiklikler tamamlansa, feg 6 ve forvet gelince inanın iyi seviye geliriz. Sonuçlar iyi giderse takım olarak butunlirsek başarı gelir.

1 ay falcao beklediniz sabır ettiniz. Azcik 2-3 maç daha bekleyin nasıl bir yolda olduğumuzu goruruz

(y)

Ilk yari iyiler veya cabalayanlar:

- Nagatomo
- Luyindama
- Jimmy
- Selcuk
- Belhanda (2-3 kere de baya sacmaladi ama...)

Ilk yari olumsuz göze batanlar/hazir olmayanlar
- Mariano
- Seri
- Adem (bariz yeterisz)

Valla konuya giresim kalmadı, herkes ölmüşüz bitmişiz modunda

golde serinin asisti kest

Eger Serinin neyini gördün diye soruyorsan sen hangi dünyada futbol oynadin, pardon hangi dünyada oynattilar onu sorgulasak daha ileriye gideriz gibi.
Sorgulayabilirsin tabiki , benim söylemek istediğim bu adam geldiğinde yer yerinden oynadı bu kadar abartılacak bir adam olsa emin ol 45 dakikada bile belli eder. Bu arada adam on libero gibi oynuyor 8 numara oynasa daha etkili olur bunu da biliyorum

Geri
Üst Alt