Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.250
- 7.142
- 2.358
Hayri buna mı takıldın.Hadi 15 olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri buna mı takıldın.Hadi 15 olsun.
40 milyonu nereye hüplettin?Var sayalım Marcao ve Luyindama gitmedi.Feghouli,Belhanda ve Diagne'yi 25 küsür milyona sattık.Maksimum da 40 milyon bütçemiz olsa.Bu kadro kurulamazmı?
Muslera
Mariano-Luy-Marcao-Saraç
Lemina-Mert Hakan
Götze
Talles Magno-Falcao-Onyekuru
40 milyonu nereye hüplettin?
40 milyonun hepsini harcamadım.Magno 10 olsa Götze de bi 10 tutsa 20 milyon cepte kalıyor.Bir sağ bek lazım bize Mariano tarzında.Belki şu Arjantin'li Gaich'i de alırız.40 milyonu nereye hüplettin?
Bence yemisOnyekuru Lemina Magno ve Gotzenin imza parasi gibi duruor
Hüpletmissin iste Halit. Goetze bedeva diyorlar40 milyonun hepsini harcamadım.Magno 10 olsa Götze de bi 10 tutsa 20 milyon cepte kalıyor.Bir sağ bek lazım bize Mariano tarzında.Belki şu Arjantin'li Gaich'i de alırız.
Muthis kadro. Fofona'yi sadece videolardan izledim ama en azindan savunmasi iyi gibi. Cok saglam savunma yapariz.Biraz videolarını ve eski maçlarını izleme fırsatım oldu daha önce ismimiz geçen bir kaç ismin.
Transferden sorumlu ben olsam biraz bütçe yarattığım an:
Maehle-KRC Genk-1997 / Meunier-1991
Seko Fofana-Udinese-1995
Henry Onyekuru-Monaco-1997
Mario Lemina-Southampton-1993
Mert Çetin-AS Roma-1997
Xherdan Shaqiri-Liverpool-1991
Mert Müldür-Sassuolo-1999
Bu 7 isimden 3 veya 4'ünü bonservis ile, kalanını da kiralık+opsiyon seçeneği ile kadroya katmak isterdim.
Hem yaş hem de performans olarak mevcuttan daha iyi katkı alabileceğimiz isimler hepsi.
İlk 11:
Muslera
Maehle-Marcao-Luyindama-Saracchi
Fofana-Lemina-M.Hakan
Shaqiri-Falcao-Onyekuru
Yedek: Okan, Linnes, Mert Çetin, Emin, Donk, Ömer, Taylan, Akbaba, Atalay, Emre, Adem
İlginç bir adam o fiziğine rağmen tekniği iyi topla ilişkisi iyi pas becerisi var iki ayağını da kullanabiliyor hızı var şutu var. Tabii bunlar 10 üzerinden 8-9 değil ama dediğim gibi farklı özellikleri var mesela bana göre Lemina da böyle bir oyuncuMuthis kadro. Fofona'yi sadece videolardan izledim ama en azindan savunmasi iyi gibi. Cok saglam savunma yapariz.
Videolarda karar anlarini yapamiyor gibi geldi ama cok guclu. Git geli cok iyi yapiyor.İlginç bir adam o fiziğine rağmen tekniği iyi topla ilişkisi iyi pas becerisi var iki ayağını da kullanabiliyor hızı var şutu var. Tabii bunlar 10 üzerinden 8-9 değil ama dediğim gibi farklı özellikleri var mesela bana göre Lemina da böyle bir oyuncu
Baktığımız zaman Lemina dribling özelliği var pas becerisi var çevikliği var fizik üstünlüğü var top kapma becerisi iyi aslında biraz da futbol buna doğru evriliyor belli bir fizik kalitesi olan dayanıklığı yüksek orta saha oyuncuları bu özelliklerinin yanına ekstra eklediği özellikleri ile öne çıkıyor
Dion Lopy
Oyunu iki yonlu oynayabilen ve dribblingleriyle mest eden bir genc yetenekhabu kimdur