2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz

Takımın oyun aklı kilit çözecek oyuncu konusunda şüphelerim olsada transfer gündeminde ismi geçenlerden böyle bi kadro isterdim.

.............................Muslera...............................
Mozo............Kaan.............Vegas.............Umut
.............................Lemina................................
.................Normann............Mcgree....................
Bundu...............................................Onyekuru
.............................Falcao..................................

Okan, Semih, Emin, Saracchi, Donk, Salih, Emre A, Mert Hakan, Emre K, Ömer, Adem, Vizinger.

Mozo 4m
Kaan 8m
Vegas 4m
Umut 5m
Lemina kiralık
Normann 7m
Mcgree 5m
Bundu 4m
Vizinger 4m
Salih Özcan 2 m

Toplam 43m

Luyindama 15m
Marcao 13m
Maicon 4m
Diagne 5m
Belhanda 5m
Feghouli 5m
Linnes 2m
Telles 2m

Toplam 51m

Var sayalım Marcao ve Luyindama gitmedi.Feghouli,Belhanda ve Diagne'yi 25 küsür milyona sattık.Maksimum da 40 milyon bütçemiz olsa.Bu kadro kurulamazmı?
Muslera
Mariano-Luy-Marcao-Saraç
Lemina-Mert Hakan
Götze
Talles Magno-Falcao-Onyekuru
40 milyonu nereye hüplettin?

@galatatransfer

Başlayalım....

1-Fatih hoca kendisinden sonra takımı ortada bırakmak istemiyor. Bu yüzden temeli sağlam atacak. Basında birçok yardımcı teknik direktör ismi görüyorsunuz ama bu isimler yardımcı hocalık yapmak için değil, mevki hocalığı yapmak için takıma katılacak.

2- Bunun ilk adımları Necati ile başlamıştı. Biliyorsunuz ki Necati ekipte ve bazen takımla antrenmanlara çıkıyor, neredeyse sürekli Florya'da. Fatih hoca bu uygulamayı genişletmek istiyor. Görüşülen isimlere gelirsek...

3- Riera ve Elmander ile çoktan anlaşıldı. İki isim sezon bitmeden takıma katılacak. Bunların yanısıra Sneijder, Ujfa, Selçuk, Hakan Balta gibi isimler ile de görüşülüyor. Amaç bu isimleri kulübe kazandırıp altyapıyı ve A takımı beraber yönetmek.

4- Yardımcı teknik direktörlük için öne çıkan isimlerin başında Sneijder geliyor. Ama bu durum net değil. Diğer isimlerin ekipte yer almasına kesin gözüyle bakıyorum. Ayrıca bu isimler sadece hocalık değil oyuncu izleme de yapacak. Bir nevi hem hocalar hem scout ekibindeler.

5- Yani ekip birçok eski futbolcumuzdan oluşacak. Yardımcı teknik direktörlük sadece kağıt üstünde olacak. Bu isimler bazen A takım ile antrenmana çıkacak, kamplara katılacak; bazen altyapı ile çalışacaklar bazen de oyuncu izleyecekler. Fatih hoca arkasında sistem bırakacak.

6- Necati ile başlayan bu yapılanma (Aslında Ümit Davala ve Hasan Şaş da öyle sayılır) Sneijder, Riera, Elmander, Ujfalusi, Selçuk, Hakan Balta vb. gibi isimlerle genişletilecek. Geniş bir futbol aklı oluşturulacak.

7- Sezon bitmeden başlayacak olan yapılanma, sezon bittikten sonra iyice oturtulacak. Galatasaray yeni sezon kampını yeni hocalarıyla birlikte yapacaktır. Fatih hoca bir şeyler deniyor. Allah Fatih hocaya ve Galatasaray'ımıza yardım etsin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz videolarını ve eski maçlarını izleme fırsatım oldu daha önce ismimiz geçen bir kaç ismin.

Transferden sorumlu ben olsam biraz bütçe yarattığım an:

Maehle-KRC Genk-1997 / Meunier-1991
Seko Fofana-Udinese-1995
Henry Onyekuru-Monaco-1997
Mario Lemina-Southampton-1993
Mert Çetin-AS Roma-1997
Xherdan Shaqiri-Liverpool-1991
Mert Müldür-Sassuolo-1999

Bu 7 isimden 3 veya 4'ünü bonservis ile, kalanını da kiralık+opsiyon seçeneği ile kadroya katmak isterdim.

Hem yaş hem de performans olarak mevcuttan daha iyi katkı alabileceğimiz isimler hepsi.

İlk 11:

Muslera
Maehle-Marcao-Luyindama-Saracchi
Fofana-Lemina-M.Hakan
Shaqiri-Falcao-Onyekuru

Yedek: Okan, Linnes, Mert Çetin, Emin, Donk, Ömer, Taylan, Akbaba, Atalay, Emre, Adem

Biraz videolarını ve eski maçlarını izleme fırsatım oldu daha önce ismimiz geçen bir kaç ismin.

Transferden sorumlu ben olsam biraz bütçe yarattığım an:

Maehle-KRC Genk-1997 / Meunier-1991
Seko Fofana-Udinese-1995
Henry Onyekuru-Monaco-1997
Mario Lemina-Southampton-1993
Mert Çetin-AS Roma-1997
Xherdan Shaqiri-Liverpool-1991
Mert Müldür-Sassuolo-1999

Bu 7 isimden 3 veya 4'ünü bonservis ile, kalanını da kiralık+opsiyon seçeneği ile kadroya katmak isterdim.

Hem yaş hem de performans olarak mevcuttan daha iyi katkı alabileceğimiz isimler hepsi.

İlk 11:

Muslera
Maehle-Marcao-Luyindama-Saracchi
Fofana-Lemina-M.Hakan
Shaqiri-Falcao-Onyekuru

Yedek: Okan, Linnes, Mert Çetin, Emin, Donk, Ömer, Taylan, Akbaba, Atalay, Emre, Adem
Muthis kadro. Fofona'yi sadece videolardan izledim ama en azindan savunmasi iyi gibi. Cok saglam savunma yapariz.

Muthis kadro. Fofona'yi sadece videolardan izledim ama en azindan savunmasi iyi gibi. Cok saglam savunma yapariz.
İlginç bir adam o fiziğine rağmen tekniği iyi topla ilişkisi iyi pas becerisi var iki ayağını da kullanabiliyor hızı var şutu var. Tabii bunlar 10 üzerinden 8-9 değil ama dediğim gibi farklı özellikleri var mesela bana göre Lemina da böyle bir oyuncu

Baktığımız zaman Lemina dribling özelliği var pas becerisi var çevikliği var fizik üstünlüğü var top kapma becerisi iyi aslında biraz da futbol buna doğru evriliyor belli bir fizik kalitesi olan dayanıklığı yüksek orta saha oyuncuları bu özelliklerinin yanına ekstra eklediği özellikleri ile öne çıkıyor

İlginç bir adam o fiziğine rağmen tekniği iyi topla ilişkisi iyi pas becerisi var iki ayağını da kullanabiliyor hızı var şutu var. Tabii bunlar 10 üzerinden 8-9 değil ama dediğim gibi farklı özellikleri var mesela bana göre Lemina da böyle bir oyuncu

Baktığımız zaman Lemina dribling özelliği var pas becerisi var çevikliği var fizik üstünlüğü var top kapma becerisi iyi aslında biraz da futbol buna doğru evriliyor belli bir fizik kalitesi olan dayanıklığı yüksek orta saha oyuncuları bu özelliklerinin yanına ekstra eklediği özellikleri ile öne çıkıyor
Videolarda karar anlarini yapamiyor gibi geldi ama cok guclu. Git geli cok iyi yapiyor.

Muslera

Buta - Luyindama - Marcao - Saracchi

Lemina

Feghouli - Dion Lopy - Mert Hakan - Onyekuru

Falcao

(y)

Sag beki Brezilya liginden deneyelim. 10 numara akli olan birini bulalim. Mariano iyi oynadiginda cok kolay kazaniyoruz.

Captain
Arias - Luyindama - Marcao - Sarachhi
Lemina
Fofana MHakan
Willian Falcao Onyekuru

Geri
Üst Alt