2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız


Yarın akşam vakitleri arjantinde 2020 olimpiyat oyunlarını düzenlyecek ülke belli olacak belki hiçbirinizin haberi yoktur bilgilendirmek istedim 3 şehir yarışıyor.bu yarışı kazanıp ülkemizde ilk defa olimpiyat oyunları düzenlenebilir biliyorsunuzki 2020 uefa

istanbul

madrid

tokyo

gelelim konumuza twitterde şuan #istanbul2020olympics tagı trend olmuş durumda bazı paylaşımları örnek olarak veriyorum sizce hazırmıyız.



Fahrettin ‏@kurekli_batur2h

MY UNCLE ABDULLAH IS PREPARING HIMSELF FOR THE #istanbul2020olympics :)) pic.twitter.com/X3OKkemvQ1







---------------------------



Sera ‏@serakedigil3h

Police shooting students wth plstc bullets in METU while our primeminister waiting for the good news #istanbul2020olympics Great plan guys!





---------------------------



OKAN ‏@OKANsays5h

Teargassing at ODTU in Ankara... livestreaming https://www.livestream.com/revoltistanbul - did you say 2020 Olympics in a police state? #istanbul2020olympics







-------------------------





Ali Demir ‏@gsalidemirnow

#istanbul2020olympics ah bide şu gezi parki saçmaligi çıkmasaydi olimpiyat kesin cepteydi de...



----------------------------------



Erkan Bayladı ‏@Erkanbayladi1m

#istanbul2020olympics de gelen turistleri abazalar fortlar soyliyim. Malum protesto olmasın diye organizasyon biletleri onlara gidiyor ;)

------------------

Uğur Mutlu ‏@darkfather3450s

turkey's status at the moment https://haber.sol.org.tr/sites/default/files/fotograf/drunk.jpg… use your brain and don't choice here! choice tokio! #istanbul2020olympics



--------------------------------





bu ne biçim çelişki ‏@fak_can53s

Komiteye dersiniz bugün halk ağaçları devletten korudu bu halk hak ediyo diye @suatkilic #istanbul2020olympics

-----------------------

bunun gibi bazı gruplar olayı baltalama derdinde saçma sapan resim paylaşım yapılıyor

Olimpiyatların getirisi çok büyük ve kazanan tabiki Türkiye olacak





ve en son azerbaycanlı arkadaşımızın tweeti





vasif qasimov ‏@vasifqasim1m

#istanbul2020olympics dualarımızla sizi dəstəkləyirik. inşallah olimpiada türkiyə və bütün müsəlmanlar üçün xeyirli olar
 
Nah verirlerolimpiyatı bize. U20 gibi bir turnuvada yoklara oynandı maçlar. Bunlara önem verirler bence.



Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
 
Turkiye hak etmiyor kesinlikle . Umarim alamayiz bu arada gercekleri soylemek ne zaman baltalamak oldu sanki olmayan bir seyin fotografi konuluyor adamlar photoshop yapiyor . Dune kadar ohh yaptik cok iyi oldu yine yapariz diye guc gosterisi yapanlarin , gerceklestirdigi zorbaligin fotograflari dunyanin dort bir yanindan gorulmesinden de rahatsiz olmamasi lazim .
 
Umarım bize vermezler . Zaten Madrid alacak . Fukuşima olmasa Tokyo favorimdi . Bahisçilerin bize verdiği oranlarda da artış var yani 1'e 10'dan daha fazla veriyor.





[attachment=3417:806608153.jpg]





Bir de bu var ;







[attachment=3418:indir.png]
 

Ekli dosyalar

  • 806608153.jpg
    806608153.jpg
    74.7 KB · Görüntüleme: 501
  • indir.png
    indir.png
    176.1 KB · Görüntüleme: 518
3. Dünya Ülkesinde ne olimpiyatı yav?



Ha versinler isterim o ayrı. Bir heyecan duyuyorum ama verilmemesi uzun vadede daha çok işimize yarar.



En yakın durumlara bakarsak sıfır ilgi bir u20 şampiyonası, neredeyse her dalga birer düzine dopingli atlet ve bunun çok olumlu bir gelişme olduğunu söyleyen efsane bir spor bakanı, Uluslar arası mahkemelerde birikmiş deste deste spor davaları ve bunalrı ört bas etmeye çalışan, sürekli inatlaşan, en basit tabiri ile çalışmayan bir idari sistem.



Bu sportif yanı. İkincisi halkımız Olimpiyat kaldıracak düzeyde değil. u20'de de görmüş olduğumuz gibi zaten bizim milletin amacı spor değil 1) döviz gelecek 2) hangi kanalda oynayacak tarzı reklam tutkumuz.



Dolayısı ile o Olimpiyat merakı ve gazı 2 gün sürer. Kalan sürede bol bol tecavüz, cinayet haberi okuruz. Aşağı yukarı belli olacaklar. Akşam içiyorlar diye iki turiste bıçak takarlar. Adaletimiz ama onlar da içmeseymiş diye aklar. Etek giydi diye ilk haftadan 10 kayıtlı tecavüz vakası. Adaletimiz etek giydiyse aranmıştır diye aklar. O zaman görürürz reklamı.



Olimpiyat dediğin zaman düzgün, serseri bir ton adam toplanacak ülkeye. Ülkede yol yok, alt yapı yok. 3. gün herkes şikayet etmeye başlayacak. Gündelik sistemler çökecek. Trafik kilitlenecek, işler duracak. Trafikte bol miktarda turist dayak yiyecek.



E dediğim gibi her gelen adam da "sir" olmayacak. Gelen hırt tipler bizim gençlerle dalaşır. Temizinden 3-5 vefat çıkar her hafta. Polis bunlara engel olmak ister. Her zamanki gibi ayarını bilemez bir kişiyi durduracam diye 10 bin kişiyi sakatlar. Parfüm sıkar gibi gaz sıkar. Travmalar, hastalıklar gırla gider.



Kimse kusura bakmasın. Olimpiyatları heyecanla bekliyoruz ama bu ülkenin olimpiyatların o'sunu bile düzenleyecek ne bilinci ne de gücü var.
 
Baltalamaya çalışanlar haklı Ahmet Yanmaz

Hala Madrid :moody:
bak güzel kardeşim milli davalarda hiç bir zaman baltalama olmaz 2020 istanbul pdf dosyasını incelemeni isterim sadece tesis bakımından düşünecek olursak istanbul çok güzel tesislere sahip olacak ttarena dahi elden geçirilicek bütün pdf lerde bunlar var.finansal getirisini saymıyorum bile ülkenin ve şehrin gözönüne çıkarılması bunlar detaylar kazanan istanbul olacak sen dersen biz haketmiyoruz u20de gördük kusura bakma ama adamlar u20 almış getirmiş maçlar bedava olmasına rağmen giden olmamış birazda görev sana bana ahmede mehmede düşüyor.
 
Abi uzun uzun yazdım da hepsini geçin.



Dopingli atletler çok olumlu etkiler adaylığımızı diyen bakanı duydularsa kapıdan sokmazlar bizi.
 
Şu günlerde cüzdanımız açısından alabileceğimiz en kötü haber Olimpiyatları aldığımız haberi olacaktır...
 
Olimpiyat düzenlemek Türkiye'nin neyine allasen ya dalga mı geçiyorsunuz. Kendi kıçımızı doğrultalım önce sonra düşünürüz.
 
Az biraz adaletli oylama yapılırsa bizim seçilme şansımız yok.Şike,teşvik,doping her türlü pislik mevcut ülke sporunda.Bu yaz u20 Dünya kupasını düzenledik tarihin en az seyircili organizasyonu oldu.Nerden tutsan elinde kalıyo
 
Ülke ekonomisine de çok bir katkısı olmaz yani ( hem olimpik tesisler hem de pazarlama alanında yapılan masrafları giderden sayarsak) , sadece tesis olarak gelişiriz işte turistlerden ne koparırsak o kadar . Kimse olimpiyatlar sayesinde belini doğrultmadı + kapıda yeni gezi olayları var bugün ODTÜ yaktı ilk ateşi .
 
ciddi bunu diyen oldumu yahu... ne bakaniymis bu ?! tekel bayisi bakanimi ?!

Türkiye, şampiyon atlet Nevin Yanıt'ın da doping cezası almasını tartışırken, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, doping konusunda açıklamalar yaptı. Kılıç, Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleri ile yaptığı sohbet toplantısında, "dopingle gelecek başarı olmaz olsun" dedi. Dopingin "zehir" olduğunu vurgulayan Kılıç, "Dünya madalyalı ama böbreği iflas etmiş bir sporcu istemiyoruz" dedi. Kılıç, dünya ve olimpiyat şampiyonalarında madalya kazanan sporculara verilen ödüllerin de yarı yarıya indirileceğini açıkladı. Suat Kılıç ayrıca doping olaylarının olimpiyat adaylığını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna da "Doping bizi, 2020 olimpiyatlarında İstanbul'un seçilme şansını olumsuz etkilemez. Aksine, olumlu etkisi olur" dedi.





haber bu
 
ciddi bunu diyen oldumu yahu... ne bakaniymis bu ?! tekel bayisi bakanimi ?!



ya aslında şey demek istedi tabii. Bunlara ceza verdik olumlu bir imaj yarattık. Ama senin 50 tane sporcun doping yapmış herhalde ceza vereceksin yani yapmak zorunda olduğun bir şeyle nasıl övünüyorsun ki? Onca adam neden doping yaptı baştan engel olamadın, senin ülkende nasıl bir spor bilinci var.
 
Üst Alt