2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız


Türkiye, şampiyon atlet Nevin Yanıt'ın da doping cezası almasını tartışırken, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, doping konusunda açıklamalar yaptı. Kılıç, Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleri ile yaptığı sohbet toplantısında, "dopingle gelecek başarı olmaz olsun" dedi. Dopingin "zehir" olduğunu vurgulayan Kılıç, "Dünya madalyalı ama böbreği iflas etmiş bir sporcu istemiyoruz" dedi. Kılıç, dünya ve olimpiyat şampiyonalarında madalya kazanan sporculara verilen ödüllerin de yarı yarıya indirileceğini açıkladı. Suat Kılıç ayrıca doping olaylarının olimpiyat adaylığını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna da "Doping bizi, 2020 olimpiyatlarında İstanbul'un seçilme şansını olumsuz etkilemez. Aksine, olumlu etkisi olur" dedi.



haber bu





ha bu cekilde demis... hm fikrine paylasamiyorum bakanin ama iyi yönden bakmak istemis galiba.

bu sporculara ümür boyu men verildimi bilmiyorum ama verildiyse kendine göre hakli ola bilir.



ondan ziyade agir sacmalamis biraz :)
 
3. Dünya Ülkesinde ne olimpiyatı yav?



Ha versinler isterim o ayrı. Bir heyecan duyuyorum ama verilmemesi uzun vadede daha çok işimize yarar.



En yakın durumlara bakarsak sıfır ilgi bir u20 şampiyonası, neredeyse her dalga birer düzine dopingli atlet ve bunun çok olumlu bir gelişme olduğunu söyleyen efsane bir spor bakanı, Uluslar arası mahkemelerde birikmiş deste deste spor davaları ve bunalrı ört bas etmeye çalışan, sürekli inatlaşan, en basit tabiri ile çalışmayan bir idari sistem.



Bu sportif yanı. İkincisi halkımız Olimpiyat kaldıracak düzeyde değil. u20'de de görmüş olduğumuz gibi zaten bizim milletin amacı spor değil 1) döviz gelecek 2) hangi kanalda oynayacak tarzı reklam tutkumuz.



Dolayısı ile o Olimpiyat merakı ve gazı 2 gün sürer. Kalan sürede bol bol tecavüz, cinayet haberi okuruz. Aşağı yukarı belli olacaklar. Akşam içiyorlar diye iki turiste bıçak takarlar. Adaletimiz ama onlar da içmeseymiş diye aklar. Etek giydi diye ilk haftadan 10 kayıtlı tecavüz vakası. Adaletimiz etek giydiyse aranmıştır diye aklar. O zaman görürürz reklamı.



Olimpiyat dediğin zaman düzgün, serseri bir ton adam toplanacak ülkeye. Ülkede yol yok, alt yapı yok. 3. gün herkes şikayet etmeye başlayacak. Gündelik sistemler çökecek. Trafik kilitlenecek, işler duracak. Trafikte bol miktarda turist dayak yiyecek.



E dediğim gibi her gelen adam da "sir" olmayacak. Gelen hırt tipler bizim gençlerle dalaşır. Temizinden 3-5 vefat çıkar her hafta. Polis bunlara engel olmak ister. Her zamanki gibi ayarını bilemez bir kişiyi durduracam diye 10 bin kişiyi sakatlar. Parfüm sıkar gibi gaz sıkar. Travmalar, hastalıklar gırla gider.



Kimse kusura bakmasın. Olimpiyatları heyecanla bekliyoruz ama bu ülkenin olimpiyatların o'sunu bile düzenleyecek ne bilinci ne de gücü var.

beni yazma zahmetinden kurtardın sağolasın boşuna admin olunmuyor

4 yılda bir olimpiyat zevkimiz var düzenlemeyi bize verip içine etmesinler

kaldı ki 2020 yi bize verseler dahi bu konjukturde bir yıl önümüzü göremezken 5yıl 6 yıl sonra güvenlik nedenlerinden dolayı 2020 ye 1-2 yıl kala iptal edilme riski bile var
 
ben umutluyum 2023 e olimpiyat düzenlemiş bir ülke olarak girme nasip olur inşallah olmazsada canımız sağolsun

unutmadan krizdeki ispanya olimpiyatı alarak bir nebzede olsa bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ekonomiye faydası olacaktır
 
Şimdiden kendinizi hazırlayın, yarın başbakan ülkeye döndüğünde "olimpiyatları geziciler yüzünden alamadık" diyecek. Ama bunun binbir türlü sebebi var kimse bundan bahsetmeyecek. Neyse daha fazla yazmıyorum ben, selametle.
 
olimpiyat yeni inşaat alanları açmak için güzel bir proje inşaatları talanları gayet güzel meşrulaştırır.inşaatla ekonomi döndüren ülkeler için birebir
 
Bende istiyorum almamızı inşallah alırız ama zor gözüküyor . Yinede bir umut var . İlk turda elenen ülke biz olmayız. Final'de Tokyo ile kapışırız.
 
bizim en büyük avantajımız önceden olimpiyat düzenlememiş olmamız ispanyada ve japonyada olimpiyat düzenlendi .

ayrıca 2016 olimpi. oyunları amerika kıtasında konuşulanlara göre olimpiyat komitesi oyunları avrupaya verecek yani yaz biz yada madrid
 
trt payı

deprem vergisi (99 dan beri alınıyor bi numarasını görmedik)

ve şimdi de

olimpiyat vergisi

20 milyar yurocuk nasıl çıkacak ki bu ayrılan bütçe

20 milyar için devlet borçlanacak bu en iyi ihtimalle 30-35 i bulur

2023 cüler bundan rantlanmak için sabırsızlanıyor ama üzgünüm
 
trt payı

deprem vergisi (99 dan beri alınıyor bi numarasını görmedik)

ve şimdi de

olimpiyat vergisi

20 milyar yurocuk nasıl çıkacak ki bu ayrılan bütçe

20 milyar için devlet borçlanacak bu en iyi ihtimalle 30-35 i bulur

2023 cüler bundan rantlanmak için sabırsızlanıyor ama üzgünüm



2023 cüler derken ?

2023 Cumhuriyet'in 100.Yılı değilmiydi .
 
Biz tuhaf milletiz vesselam. Ona buna şirin gözükmek , hava yapmak için olur olmaz şeylere para saçarız ki ekonominin hali zaten ortada valla iyice batarız. Hem bu kadar kodamanın olimpiyaaaat olimpiyaaaat diye Arjantin'de sabahlamaları da olimpiyat ruhundan değil tabiki de .
 
Ahmet demiyim diyorum da konuyu açma amacının farkındayım o yüzden uzatma bence. Bırak güzelce olimpiyatın getirisi götürüsü üzerinden gitsin. Yarın da bu başlıktan devam ederiz seçim sırasında.
 
Üst Alt