2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Belki saçma olacak ama, o hazırlanan kahvenin anlamı nedir? Türk kahvesini gösterseler daha mantıklı olmazmıydı.

Mehmet Aslan kadar yapmacık bir adam daha yok heralde ya . Hıncal'laşmaya başlamış mimikler , gülüş falan.

Amma eleştirdiniz arkadaş ya biraz da pozitif bişeyler söyleyin Allah Aşkına...

Tokyo finale çıkarsa bir zahmet alsın . Madrid - İstanbul finali olur . Galatasaray kazanır .

ben o sunumda olsaydim ve soru sora bilseydim.Tayyip efendiye soyle bir sorumn olurdu:

"Sike sahaya yansimadi, Kurumlarla ve kisileri ayirmak gibi bir seyi nasil dusundunuz ve uretidiniz diye, hic utanmiyormusunu?"

ama o olimpiyat komitesinin hangi seyin kili oldugunu biliyoruz hic soran olmamisda.

Madrid ilk turda elenmezse kesin kazanır.

Tokyo'nun alacağını düşünmüyorum.

ben o sunumda olsaydim ve soru sora bilseydim.Tayyip efendiye soyle bir sorumn olurdu:

"Sike sahaya yansimadi, Kurumlarla ve kisileri ayirmak gibi bir seyi nasil dusundunuz ve uretidiniz diye, hic utanmiyormusunu?"

ama o olimpiyat komitesinin hangi seyin kili oldugunu biliyoruz hic soran olmamisda.

Evet kardeş, IOC komitesinide cemaat ele geçirmiş, sorma.

içerden haber falan da mı sızmıyor ...bizde olsa toplantı yapılmadan sonuç açıklanırdı :DD çok beceriksiz bunlar...

Evet kardeş, IOC komitesinide cemaat ele geçirmiş, sorma.

cemaatmi milletmi halkimi toplulukmu ne boksa bilmiyorum, para guc ele gecirmis.rusveti veren duduyu otturuyor hic merak etme.Zaten hic olmadida oyle seyler.Hepsi bir birinden adi cirkef paranin kolesi olan krumlar.

Adam olsaydilar benim soyledigim soruyu bir yonetirdi tayyip efendiye.

Spordaki en kotu seyi HIRSIZLIKIN ustunu otuler bunlar yahu.

İlk oylama birazdan belli olacak galiba...

cemaatmi milletmi halkimi toplulukmu ne boksa bilmiyorum, para guc ele gecirmis.rusveti veren duduyu otturuyor hic merak etme.Zaten hic olmadida oyle seyler.Hepsi bir birinden adi cirkef paranin kolesi olan krumlar.

Adam olsaydilar benim soyledigim soruyu bir yonetirdi tayyip efendiye.

Spordaki en kotu seyi HIRSIZLIKIN ustunu otuler bunlar yahu.

Ordakilerin türkiyedeki olayların kapandoığından haberi bile yoktur.

sonucunu bildigim takdirde yinede heycan yapmamak elde degil ya :(

Geri
Üst Alt