2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Bıraksınlar Olimpiyatı da Dünya Kupasına talip olsunlar bi dahaki sefere

Tövbe tövbe.Tanıtım filminde ezan sesinin arasına "ecstacy" li şarkı okuyan hanımı koymuşlar.Türbanlı bacılarımızı saklamışlar.Nasıl müslüman iktidar bu. Türbanlı bacılarımızdan utanıyormusunuz da tanıtım filmine bir tane bile koymadınız.

açıklamadan önce: allahınızı severseniz bize verin olimpiyatları

açıklamadan sonra: olimpiyat komitesi kim ? akıllı olsunlar, onlar sadece bir dernek

Akıl var mantık var hukumet geziyi iyi yönetseydi belki alırdık ama her şeyin o kadar suni olduğu belliydi ki..

Hala bugun bile savaş çığırtkanlığı yapanlar tanitimda barış mesajları verdi. Şaka gibiydi hakettiği mizi aldık.

Bunun üstünden siyaset yapamayacak olmaları ne yazık.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neyse girmeyeyim dedim ama utanmasa sevinecekler var orada Başbakan var diye..

Oraya gitmeyi, 20 milyar dolar garantiyi bırak elçiliğinin faturasını ödeyemeyen ülke olmayı tercihi olanlara inat almasak da canımız sağolsun..

bu tek kelime ile şerefsizlik

japonya 3 defa olimpiyat yapacak dünyanın en eski kentlerinden birisi olan istanbula 1 defa bile vermeyeceksiniz.Olimpiyat ruhu nerede kaldı ?

Sırtını avrupalılara dayarsan kaybedersin

O yüzden japonyanın ilk turda elenmesi lazımdı.

Sanırım Türk ekonomisi , sanayisi , savunma sanayiisi , gibi önemli stratejik unsurlar açısından hayırlı oldu ,

ama yinede üzüldüm , almamızı istemesemde .

Tövbe tövbe.Tanıtım filminde ezan sesinin arasına "ecstacy" li şarkı okuyan hanımı koymuşlar.Türbanlı bacılarımızı saklamışlar.Nasıl müslüman iktidar bu. Türbanlı bacılarımızdan utanıyormusunuz da tanıtım filmine bir tane bile koymadınız.

Turbanli bacilarimizi taciz ediyorlar.....

*tapatalk*

[attachment=3426:indir (2).png] Al işte yarım saat önce aldık rahat olun diyenler şimdi biz müslümanız diye vermediler diyor :DDDD

Halbuki 2 saat önce olayı kısaca açıklamıştım hüloooğ

Ekli dosyalar

• indir (2).webp
    indir (2).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 145
Geri
Üst Alt