2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Abi ben oylamadan önce dedim ya bu Avrupa oylarına çok güveniyor bizimkiler diye. Arkadaşl bu Avrupalılar krizden dolayı aday çıkmayan 2020'yi bize vermemek için bilmem kaç ülke ortak yapsın diye uyduruk birşey çıkardılar.

ya allahınızı severseniz son 2 yılda onlarca başarılı sporcusu dopingli çıkan ülkeye olimpiyat verirler mi ? bu ülkede olimpiyat kültürü spor kültürü yok. sporumuz her geçen yıl daha da kirleniyor göremiyormusunuz. eskiden daha başarılı sporcularımız vardı

boş yatırım olacaktı. yapacakları her şey olimpiyat stadı ve istanbul park gibi dım dızlak kalacaktı. madem yatırım yapacak kadar paraları var adam gibi düzenlesinler istanbul'u

En azından trafik sorunu belki çözülürdü ne diyim zaten halk olarak biz haketmiyoruz olimpiyat filan gerçekçi olmak lazım.

beyaz tv yi takip edin az sonra rte bir ton aciklamasi var $ike ve hocamiz ile ilgili.

sonra tüpcüye bidaki sefer laf atalim bidaha düsünelim lütfen.

Tokyo'nun tek dezavantajı radyasyondu. Bizim için çok soru işareti var insanlarda doğal olarak.

Şaşırmamak lazım çok da fazla.

1996 den bu yana aday olanlar, kazananlar, kaybedenler ...

2020.png

Saka maka Ahmet Yanmaza cok üzüldüm baya hevesliydi.

Yabanciyi da kisitlamistik halbuki, 2+1'e ceksek yine de vermezler mi? :(

Olimpiyatı almak şart değil, aynı almış gibi devam edersin gelişmeye o zaman hakkını veririz sayın yönetim, hükümet, bakanlar her neyse işte.

kardesim agzinla kus tut gene vermezler türkiyeye allah askina gecmiste japonya da olimpiyatlar yapilmis ve türkiyede hic yapilmamis adamlar gitti nükleer sizinti olan ülkeye verdiler bundan ilerisimi var.

sırf olimpiyatlar için trafik sorununu çözecem de kendi halkını insan yerine koyup trafik problemini yıllarca çözemediniz.bundan sonra da çözmezler artık

İşin garibi delegasyonda ki bayanların hepsi başörtülü ama tanıtım filmindekilerin de çoğu tam tersi bayanlardı gerçekten Başbakanımız çok çakal.Hatta boğazda barda bir adam ile kadın sohbet eden bir görüntü vardı günah la günah.

kardesim agzinla kus tut gene vermezler türkiyeye allah askina gecmiste japonya da olimpiyatlar yapilmis ve türkiyede hic yapilmamis adamlar gitti nükleer sizinti olan ülkeye verdiler bundan ilerisimi var.

Nükleer sızıntı hırsızlığın, riyakarlığın, şikenin olduğu yerde sorun değil.. Saydıklarım nükleer sızıntılardan daha tehlikeli.

CAS yolu açık mı beyler?

şimdi bunların moralide bozuldu 1 hafta içinde benzin'den gaz'a, ekmek'den su'ya zamı gaçirirler.

Geri
Üst Alt