2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EpvKadugvos[/media] Ben göremedim şahsen, tekrar baktım gözümden kaçıyorsa dakika saniye filan yazabilirsin.

Bir tek video oynatılmadı,içlerinden başörtüsüz videoyu çekip buraya koyman saçma olmuş,hoş videoyu izlemedim ama böyle diyipte paylaşıyorsan kesin yoktur başörtüsü.Öğleden geceye kadar izledim,en az 3 4 yerde başörtülü bayanları gördüm oynatılan videolarda,biraz daha araştır derim,bir tek video yok.

Tokyo'nun tanitim filmini daha yeni izledim. Müthis bir klip olmus, kazanmalari normal.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JnVAFy-kCBo[/media]

Bizimki zaten İstanbul'a turist çekmek için hazırlanmış. Arada milyon tane fark var . Adamlar yüzmeden , kayağa , sumodan , okçuluğa her türlü spora dokunmuş , biz martıları, köprüyü , camileri ve de çoluk çocukla vicdan yapmayı amaçlamışız . Protokolün önüne gençleri oturtmak da bu sebeple düşünülmüştü zaten.

Hocam şu yaptıkları sahtekarlıklar insanda Milli duygu falan bırakmadı. Türkiyenin en büyük Milli markası Galatasaray'dır.. Bize bile yapmadıklarını bırakmadılar.. Geçelim bunları lütfen..

:) Aslında dogru söylüyosun klip olarak galatasaray tarihini izletmek gerekirdi..O zaman alırdık olimpiyatları.

Bizimki zaten İstanbul'a turist çekmek için hazırlanmış. Arada milyon tane fark var . Adamlar yüzmeden , kayağa , sumodan , okçuluğa her türlü spora dokunmuş , biz martıları, köprüyü , camileri ve de çoluk çocukla vicdan yapmayı amaçlamışız . Protokolün önüne gençleri oturtmak da bu sebeple düşünülmüştü zaten.

Aynen. Bi de video cok neseli. Izlerken bende hafif bir tebessüm olusuyor.

Yav arkadaş ben anlamıyorum hakkaten ya az önce bu konula ilgili sinan engin'i dinledim hakkaten inanamadım kulaklarıma, hepimiz isterdik kazanmayı ama olmadı işte hepimiz üzgünüz ama her kaybettiğimizde neden tuhaf tuhaf gerekçelere sarılırız çözemiyorum bu işi... hristiyan kulübü böyle yapıyor falan dedi yav arkadaş olimpiyatlarla hristiyanlığın ne alakası var, öyle olsa gider madrid'i seçerler tokyoyu değil... Bide sürekli madrid olsa neyse tokyo nedir yav diyor.

tokyo japonyanın başkentidir peki japonya nedir dünyanın en büyük 3. ekonomisidir 2020'ye kadar yeniden çin'i geçerek 2. ekonomisi olacak olan ülkedir, dijital alanda dünyanın 1 numarasıdır ve teknoloji devidir...

Ülkesinde 8 büyüklüğünde deprem olmasına rağmen tek bir binası bile yıkılmayan ve deprem dolayısıyla sadece 1 can kaybı veren ülkedir (tsunami sebebiyle ölenler hariç)

Yakın zamandaki tsunami ve deprem felaketi olduktan sonra hiç yağma yaşanmayan ülkedir

Spordan çok uzak bir toplumuz..

Spor seyircimiz yok. Futbol maçlarında bile taraftarlıktan ötürü tribünler doluyor..U20 rezaleti çok yakın zamanda yaşandı.

Lisanslı sporcu sayısı ülke nüfusuyla kıyaslanınca yerlerde.

Biz bu haldeyken projelerimiz, binalarımız olsa ne fayda..

Şike, doping gibi olumsuzluklar da anca devede kulak misali.

olimpiyatı alsak fena mı olurdu spor kültürümüz gelişirdi diyen arkadaşlar şaka yapıyorlar herhalde?? olimpiyatları almak için belli bir spor kültürüne ulaşmış olman gerekiyor zaten. ulaşmak için olimpiyatlara aday olamazsın. Türkiye'de Galatasaray, Fatih Terim, Naim Süleymanoğlu, Semih Saygıner vs.. dışında spor markamız var da ben mi bilmiyorum. 50 tane sporcun doping yapmış, sayısız kulüp şikeye bulaşmış vs.. ne bekliyorduk ki?? bir de insani kültürlerimizinde siyasi kültür ile paralel olarak yeterince gelişmemiş olduğunu da gördük. önce biz kendi kültürümüzü, sevgimizi, saygımızı bir oturtalım ülke olarak ondan sonra olimpiyatlar, finaller, şampiyonalar köpeği olsun bu ülkenin...

Bir tek video oynatılmadı,içlerinden başörtüsüz videoyu çekip buraya koyman saçma olmuş,hoş videoyu izlemedim ama böyle diyipte paylaşıyorsan kesin yoktur başörtüsü.Öğleden geceye kadar izledim,en az 3 4 yerde başörtülü bayanları gördüm oynatılan videolarda,biraz daha araştır derim,bir tek video yok.

Tek video olduğunu iddia etmedim, açıkcası takip ederkende bu çıkmıştı ama pek dikkat etmemiştim oyun oynuyordum o sıra youtube 2020 Türkiye olimpiyat tanıtım videosu yazdım ve ilk bu çıktı en çok izlenileni bende buna mütekiben bu olduğuna kanaat getirdim sadece.Yani bir şeyi çekip aldığım yok özellikle biz o işleri bilmeyiz kusura bakma.

Kültür Köprüsü muhabbeti yapıyoz da o köprüyü bile Capon yapmış aga... :oops:

Aynen. Bi de video cok neseli. Izlerken bende hafif bir tebessüm olusuyor.

Rihanna hastasıyım ama böyle bir organizasyona shine bright like a diamond ile zor yani :D Bakın Japonların müziğine . Vermişler çoşkuyu , adrenalini , heyecanı . Onu da geçtim bugün başbakan, IOC delegelere son kez hitap ederken olimpiyatı es geçip resmen miting havasında duygusal , sanki seçmenine hitap eden bir parti başkanı gibi konuşma yaptı , aşktan meşkten bahsetti. İzlemediysen izle derim. Olimpiyat bayrağı ilk olarak Belediye başkanlarına verilir , hepsi epey uzun bir konuşma yapmış bizimki söz bile almamış . Ne dediler bilmiyorum o saatlerde dışardaydım ama Mehmet Aslan , Fuat Akdağ bunun için akıllara zarar bir yorumda bulundular . Konuştular ama boş konuştular oyları düştü gibi bir laf ettiler resmen. Malum finale çıkınca tamam bitti bu iş diyen tayfadan bahsediyoruz :D

2120 belki aliriz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

fark var abi, ulke, sehir, halk, tesis, kapasite, kultur olarak bunlar bizi asar, hak etmiyoruz, ustesinden gelemeyiz, beceremeyiz deyince suclu oluyoruz

1174890_10151865252933676_283176155_n.jpg

Spordan çok uzak bir toplumuz..

Spor seyircimiz yok. Futbol maçlarında bile taraftarlıktan ötürü tribünler doluyor..U20 rezaleti çok yakın zamanda yaşandı.

Lisanslı sporcu sayısı ülke nüfusuyla kıyaslanınca yerlerde.

Biz bu haldeyken projelerimiz, binalarımız olsa ne fayda..

Şike, doping gibi olumsuzluklar da anca devede kulak misali.

Olsaydı,spor sevgisi insanlara aşılanmasında vesile olucaktı kim bilir.Ülkemizde spor sevgisi olması icin mutlaka basarı olması gerekiyor.Basarı = Galatasaray..Böyle bi durumda ölümüne destek olmaları yerine basarılı olcaz diye ödleri b.klarına karısıyor. Kendi icimizdeki problemleri asarsak spor'da bi yerlere gelicez.Yoksa bu böyle devam eder.

Geri
Üst Alt