2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

ülkede bakanlık seviyesine yükselmiş adamların seviyesizliklerine bak

istanbul olimpiyatları alamadı diye seviniyorsa insanlar

bu insanları bu hale siz getirdiniz.

anlamak bu kadar zormu? evet cok sevindim kaybettigimize. ataturku ayyas diyen herif sevincegine, ulkem kaybetsin.

Neden şaşırdın ki ,

mısır konusunda bir çuval inciri berbat edip aşırı dincilerin hamiliğine soyunan bir ülkeyemi oy vereceklerdi , adamlar sonuna kadar haklı .

nasıl şaşırmıyım murat bu şehir islam alemine peygamberin mirası

sunumlar ıvır zıvırlar projeler hepsini bi kenara bırakıyorum oy vermeleri lazımdı

Bu konunun miadı doldu. Aday olduğumuz başka bir organizasyonu kazanmak dileğiyle kapatıyoruz.

Bir turnuvayı kazanamamamız ilk defa hayırlı oldu. Japonya milyarlarca dolar zarara uğradı 1 sene erteleneceği için. Düşünsenize bu organizasyonu düzenleseydik ve seneye ertelenseydi ekonomimiz iflas etmişti. İlk defa bir organizasyonu düzenlemediğimiz için şanslıyız.

Aslında kazanamayacağımız o kadar belliydi ki. Sunumlar, vaatler vs. Japonya "Bizde şike ve doping yok" diyerek asrın golünü atmıştı bize. Sunumda Rihanna'nın şarkısını kullanmamıza ne demeli? Veya sunumda hiçbir sportif faaliyeti göstermeyip sadece çay, simit, cami, köprü gibi klasik ögeleri koymamıza ne demeli?

Belki de olimpiyatları kaybettirenlere teşekkür etmek lazım, ekonomimizi çökertmedikleri için :)

Bir turnuvayı kazanamamamız ilk defa hayırlı oldu. Japonya milyarlarca dolar zarara uğradı 1 sene erteleneceği için. Düşünsenize bu organizasyonu düzenleseydik ve seneye ertelenseydi ekonomimiz iflas etmişti. İlk defa bir organizasyonu düzenlemediğimiz için şanslıyız.

Aslında kazanamayacağımız o kadar belliydi ki. Sunumlar, vaatler vs. Japonya "Bizde şike ve doping yok" diyerek asrın golünü atmıştı bize. Sunumda Rihanna'nın şarkısını kullanmamıza ne demeli? Veya sunumda hiçbir sportif faaliyeti göstermeyip sadece çay, simit, cami, köprü gibi klasik ögeleri koymamıza ne demeli?

Belki de olimpiyatları kaybettirenlere teşekkür etmek lazım, ekonomimizi çökertmedikleri için :)

Japonya seneye o parayı kat ve kat çıkarır da bizim ekonomi şimdi çok mu sağlam yani ?

Dolar oldu 6,72

Çökertmediler dedin diye dedim.
İyi de ekonominin çökmemiş olması sağlam olduğumuzu mu gösterir? İtalik gibiyiz düşmedik ama ayakta da değiliz. Eğer bu olimpiyatları biz kazansaydık ve seneye ertelenseydi ekonomimiz daha kötüleşecekti. Deprem ve virüs için halktan para dilenen bir devlet var başımızda. Hazinede 5 kuruş para kalmadı.

Toparladık biraz ama dikkatli olmak lazım. Şuursuzca baskı sıkıntı.

Bu milli takım teknik direktörlerini ne bok yemeye tutuyoruz anlamıyorum. Rezil ettiler bizi. Orhun, Şenol defolun gidin ya.

Geri
Üst Alt