2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Türkiye'nin böyle bi organizasyonda temsil edilmesini her Türk ister, ama objektif bakınca "Hazırlığımız çok eksikti ve şu durumda hak eden taraf biz değiliz." demek çok zor değil. Bazı şeyleri ölümüne desteklediğimiz için bu haldeyiz zaten.

İspanyollar sporda bizden 2700 yıl önde.

Sportif açıdan değil, çevresel faktörlerden de bahsediyorum. Ekonomik krizle boğuşuyorlar, bu da onların dezavantajı. Bizim dezavantajımızın da trafik olması ve bu kıstasta şeyler, Japonya'nın da sportif açıdan başarısız olması, nükleer tehlike vs.

Yani durumlar eşit anlayacağın.

İspanya'da kriz var diyoruz da Türkiye sanki petrol zengini gibi de bahsetmemek gerek. Dolar olmuş 2.10 Euro olmuş 2.80 benzin 5TL vs bizim ekonomimiz nasıl iyi oluyor anlamıyorum.

Gece Habib diye bir arkadas vardi oda devam edemedigi icin en sonunda vazgecip bir bahane üretti.

Anlayin artik siz isin ekonomisinde degilsiniz cunki ekonomisinde olsaniz zaten istemezsiniz.

Sizin tek derdiniz, basinizdaki adamin hobbysini desteklemek.

ve birkez daha anlasildiki sizin gibilerle adam akilli sohbet edilemiyor.
neyine devam edeyim hem diyorsun yapılsın ama olimpiyat alınmasın diyorsun hem yatırımı yapalım para kazandıracak getirisi olan olimpiyatları almayalım 3 ülke olimpiyatları almak için yırtınıyor maymunluk yapıyor devleti yöneten ekonomistler bu işi bilmiyor ancak bizim mahalli muhasebeciler zarar ederiz almayalım diyor alırsak büyük iş başarmış oluruz alamazsak canımız sağolsun :DD

Madrid`in giriş konuşması etkileyici oldu sanki.

Tapatalk v2

Müslüman olan 6 ios üyesinin 5 inin oyu zaten kesin ispanyaya, o olayı çoktan geçin siz

nedir bu olimpyatlari alma meraki portekiz aldi nerdeyse batti yunanistan aldi oda hala kurutlamadi ekonomi anlamda birakin kore felan alsin en iyisi onlar yapiyor biz yapsak bile yine rezil ederiz kendimizi 3-5 kisi gitmez 2 gunden sonra

İspanya'da kriz var diyoruz da Türkiye sanki petrol zengini gibi de bahsetmemek gerek. Dolar olmuş 2.10 Euro olmuş 2.80 benzin 5TL vs bizim ekonomimiz nasıl iyi oluyor anlamıyorum.

Doların yükselmesi ile ekonominin ne alakası var. Bence bilgin olmayan şeyler konusunda bilgilenmeden konuşmayalım. Doların yükselmesi sadece Türkiye'de olan bir problem değil, küresel piyasalar ile ilintilidir. Amerika'nın merkez bankasının yaptığı reaksiyonlardan kaynaklı olan bir şey. Genel itibari ile bizim ekonomi şu an pozitif yönde ilerleyiş var ekonomistler böyle söylüyor ve bir kaç ülke ile birlikte ekonomisi büyüyen ülkeler sınıfındayız. Ha İspanya bizden daha büyük bir ekonomiye sahiptir ancak onlar eksiye doğru gidiyor. Nüfusları bizim kadar genç değil ve ilerisi için pek umut ışığı yok onlarda....

Kısaca bizim görüntü parlak, onların ki değil. Ha bu demek değildir biz çok iyi olacağız, onlar da çok kötü. Zaman gösterecek artık.

Neyse konuya dönelim; bence durumlar eşit sayılır. Ama İspanya burun farkıyla önde, alırlarsa hiç şaşırmam.

nedir bu olimpyatlari alma meraki portekiz aldi nerdeyse batti yunanistan aldi oda hala kurutlamadi ekonomi anlamda birakin kore felan alsin en iyisi onlar yapiyor biz yapsak bile yine rezil ederiz kendimizi 3-5 kisi gitmez 2 gunden sonra

Çin battımı, avustralya battımı, ingiltere battımı.

Ayrıca portekiz ne zaman aldı olimpiyatı ben hatırlamıyorum. Seoul bile aldı, biz hala alamadık.

Herkese ve herşeye rağmen sadece spor sever olarak umarım Olimpiyatları bize verirler.

Yapılan çok yanlışlar olmasına rağmen yinede güzel İstanbul'um bu turnuvayı hak ediyor, kişiler beni ilgilendirmiyor.

Ama Madrid kazanır gibime geliyor...

Çin battımı, avustralya battımı, ingiltere battımı.

Ayrıca portekiz ne zaman aldı olimpiyatı ben hatırlamıyorum. Seoul bile aldı, biz hala alamadık.

Bi Samsung, Bi Apple, Bi Gigabyte, Bi Asus gibi markaların mı var da olimpiyat almaya çalışıyosun diye sorarlar adama... Kraker satan, temizlik güvenlik hizmeti veren, yurtdışından anakart manakart getirtip ben network kuruyorum demekle olmaz bu işler... Önce babalar gibi teknoloji üreten dev şirketlerin olacak. Bu kadar basit...

Delege olsam oyum şu andan itibaren Madrid`e olurdu.

Tapatalk v2

Geri
Üst Alt