2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Bi Samsung, Bi Apple, Bi Gigabyte, Bi Asus gibi markaların mı var da olimpiyat almaya çalışıyosun diye sorarlar adama... Kraker satan, temizlik güvenlik hizmeti veren, yurtdışından anakart manakart getirtip ben network kuruyorum demekle olmaz bu işler... Önce babalar gibi teknoloji üreten dev şirketlerin olacak. Bu kadar basit...

Yunanistan, Ispanya kime teknoloji üretiyor pardon? Bizim farkımız ne bu ülkelerden?

Bi Samsung, Bi Apple, Bi Gigabyte, Bi Asus gibi markaların mı var da olimpiyat almaya çalışıyosun diye sorarlar adama... Kraker satan, temizlik güvenlik hizmeti veren, yurtdışından anakart manakart getirtip ben network kuruyorum demekle olmaz bu işler... Önce babalar gibi teknoloji üreten dev şirketlerin olacak. Bu kadar basit...

bizdede arcelik var beko var yumatu var:)

Bizimde Casper'imiz var abi :asd::asd:

Teknoloji ile Olimpiyatın alakası yok.Abuk subuk mesajlar atmayalım

Madrid alır

Tapatalk ile gönderildi

Yarı finale kalmamız bile bir başarı hikayesidir. Olaya böyle bakmak lazım XD

Bir tarafı kalkmış madrid belediye başkanının, Istanbul ve Tokyoya 2024 de başarılar dedi karı.

etoya attığınız muzdanda bahsetsenize ırkçı şerefsizler adam ispanyayı terketti sizin yüzünüzden.

tokyo'nun bütün oyunların 8 km çapında bi alanda gerçekleştirme projesi yani kompakt yapı

madrid'in ise tesislerin %80i zaten hazır söylemi

onları öne çıkardı bence.

bizi böyle öne çıkaran bi özelliğimiz var mıydı hatırlamıyorum

var mıydı gerçekten

Geri
Üst Alt