mehmet arıboğan
Kırmızı Üye
- 9 Ağustos 2013
- 1.032
- 0
- 286
Teknoloji ile Olimpiyatın alakası yok.Abuk subuk mesajlar atmayalım
çok alakası var.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknoloji ile Olimpiyatın alakası yok.Abuk subuk mesajlar atmayalım
Daha önce 5 kez aday olmuştuk ma hiçbirinde medyanın bu kadar ilgisi olmamıştı. Bu sefer ise tüm medya yoğun bir şekilde yayın yapıyor. Tüm spor ve haber kanalları canlı yayında gün boyu. Acaba bir duyum mu alındı kazanılacağı yönünde..
Daha önce 5 kez aday olmuştuk ma hiçbirinde medyanın bu kadar ilgisi olmamıştı. Bu sefer ise tüm medya yoğun bir şekilde yayın yapıyor. Tüm spor ve haber kanalları canlı yayında gün boyu. Acaba bir duyum mu alındı kazanılacağı yönünde..
Forumda ırkçılığın bir cezai yaptırımı vardır umarım.
arkadaşı dışarı alalım pls
çok alakası var.....
ırkçılık değil o, pekala gerçekleri söylemiş arkadaş. Dışardaki izlenimimiz oldukça kötü bunu söylemenin nesi ırkçılık?
Tabi İspanya teknoloji devi olduğu için 3 kez almış evet te allam
adam doğru söylemiş , ceza sebebini anlayamdım
yurt dışına çıktığımda Türk olduğumu inandıramıyorum. Adamların kafasında Türk = Arap kalıbı oluşmuş , tip olarakta kültür olarakta Arap olduğumuzu düşünüyorlar bir çok ülkede.. Ayrıca Arapça konuştuğumuzu zannedenler de var![]()
adam doğru söylemiş , ceza sebebini anlayamdım
yurt dışına çıktığımda Türk olduğumu inandıramıyorum. Adamların kafasında Türk = Arap kalıbı oluşmuş , tip olarakta kültür olarakta Arap olduğumuzu düşünüyorlar bir çok ülkede.. Ayrıca Arapça konuştuğumuzu zannedenler de var![]()
gerçekten çok ilginç ülkedeki azınlıklar sırf hükümet destekliyor diye olimpiyatların alınmasını istemiyor fıkra gibi bu işin arabı kürtü lazı çerkezimi var yahu kazanan Türkiye olacak antudaki milli takım kazanmasın diyenlerden ne farkınız var ağalar
bizimle kıyaslandığında ispanya bir teknoloji devi evet bir incele istersen ispanyol firmalarını ve ekonomilerinin bizden kaç kat büyük olduğunada bir bak....
Bugun avrupada kullanılan her 100 televizyonun 21'ini vestel üretiyor manisadaki fabrikasında, ispanyanın hangi teknolojik devi varmış, şu dandik arabaları üreten seat mı, yoksa Teka mı? Geçiniz. Ispanya bir halt üretmediği için krizde zaten.
Bugun avrupada kullanılan her 100 televizyonun 21'ini vestel üretiyor manisadaki fabrikasında, ispanyanın hangi teknolojik devi varmış, şu dandik arabaları üreten seat mı, yoksa Teka mı? Geçiniz. Ispanya bir halt üretmediği için krizde zaten.