2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Daha önce 5 kez aday olmuştuk ma hiçbirinde medyanın bu kadar ilgisi olmamıştı. Bu sefer ise tüm medya yoğun bir şekilde yayın yapıyor. Tüm spor ve haber kanalları canlı yayında gün boyu. Acaba bir duyum mu alındı kazanılacağı yönünde..

Galiba ilk kez son 3 e kalıyoruz.

Vermesinler bize Olympiyat falan Turk'u, Ermeni ve Kurt zannedeceklermis.

Abooo Fransa'da arap turk ve zenci cok demekki 2012'de Paris'e vermediler cunku Fransizlari arap ve zenci zannedeceklerdi (!)

Daha önce 5 kez aday olmuştuk ma hiçbirinde medyanın bu kadar ilgisi olmamıştı. Bu sefer ise tüm medya yoğun bir şekilde yayın yapıyor. Tüm spor ve haber kanalları canlı yayında gün boyu. Acaba bir duyum mu alındı kazanılacağı yönünde..

Sürekli aday olup yüzümüze vurdular, yine bir deneme yine bir hüsran bekliyorum. Ama ilk defa bu Olimpiyatlar bukadra ciddiye alındı. Bence yine vermeyecekler, favorim Tokyo.

Ispanya soru bölümünde fena tosladı, soru-cevap bölümünde en iyi bizdik, vtr da en iyi bizdik, konuşmada en iyi madriddi, duygusallıkta en iyi madrid di, en hazır tokyo ama.

saat kaç gibi açıklanacak?

benim pek ümidim yok, biz alamasak da japonlar alsın.. hun kökenli turancı kan kardeşlerimiz.. :D

gerçekten çok ilginç ülkedeki azınlıklar sırf hükümet destekliyor diye olimpiyatların alınmasını istemiyor fıkra gibi bu işin arabı kürtü lazı çerkezimi var yahu kazanan Türkiye olacak antudaki milli takım kazanmasın diyenlerden ne farkınız var ağalar

adam doğru söylemiş , ceza sebebini anlayamdım

yurt dışına çıktığımda Türk olduğumu inandıramıyorum. Adamların kafasında Türk = Arap kalıbı oluşmuş , tip olarakta kültür olarakta Arap olduğumuzu düşünüyorlar bir çok ülkede.. Ayrıca Arapça konuştuğumuzu zannedenler de var :D

yurt dışına çıktığımda Türk olduğumu inandıramıyorum. Adamların kafasında Türk = Arap kalıbı oluşmuş , tip olarakta kültür olarakta Arap olduğumuzu düşünüyorlar bir çok ülkede.. Ayrıca Arapça konuştuğumuzu zannedenler de var :D

Arap olsak daha iyi, araplara daha çok saygı duyuyorlar

oda birşeymi benim eşimin annesi bana şu soruyu sordu türkiye ırakın neresinde inanabiliyormusun ?

gerçekten çok ilginç ülkedeki azınlıklar sırf hükümet destekliyor diye olimpiyatların alınmasını istemiyor fıkra gibi bu işin arabı kürtü lazı çerkezimi var yahu kazanan Türkiye olacak antudaki milli takım kazanmasın diyenlerden ne farkınız var ağalar

Bu ne? Hükümeti desteklemeyenler azınlık mı?

bizimle kıyaslandığında ispanya bir teknoloji devi evet bir incele istersen ispanyol firmalarını ve ekonomilerinin bizden kaç kat büyük olduğunada bir bak....

Bugun avrupada kullanılan her 100 televizyonun 21'ini vestel üretiyor manisadaki fabrikasında, ispanyanın hangi teknolojik devi varmış, şu dandik arabaları üreten seat mı, yoksa Teka mı? Geçiniz. Ispanya bir halt üretmediği için krizde zaten.

Bugun avrupada kullanılan her 100 televizyonun 21'ini vestel üretiyor manisadaki fabrikasında, ispanyanın hangi teknolojik devi varmış, şu dandik arabaları üreten seat mı, yoksa Teka mı? Geçiniz. Ispanya bir halt üretmediği için krizde zaten.

vestel üretiyormu ? yoksa montajmı yapıyor ? araştıralım lütfen ? casperda bilgisayar üretiyor sözde ancak ben henüz bilgisayar donanımı üreten hiç bir türk firması bilmiyorum

Sen de buna inanıyor musun? :D

Turkiyede bile her 100 tvnin 21i vestel degil yaw ne avrupasi. Kim diyor onu?

Geri
Üst Alt