2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

vestel üretiyormu ? yoksa montajmı yapıyor ? araştıralım lütfen ? casperda bilgisayar üretiyor sözde ancak ben henüz bilgisayar donanımı üreten hiç bir türk firması bilmiyorum

Panel hariç, hepsini kendini üretiyor, zaten dünyada panel üreten 2 firma var LG ve Samsung, TV'nin anakartını dahil kendi dizayn ediyor.

Panel hariç, hepsini kendini üretiyor, zaten dünyada panel üreten 2 firma var LG ve Samsung, TV'nin anakartını dahil kendi dizayn ediyor.

siz ciddimisinz ? sony jvc sharp philips daha aklıma gelmeyen onlarca firma bunalr üretim yapmıyor o zaman.unutmadan geçen sene sharp firması dünyanın ilk 4 k çözünürlüğe sahip panelini tanıttı.

Turkiyede bile her 100 tvnin 21i vestel degil yaw ne avrupasi. Kim diyor onu?

Vestel Elektronik: Avrupa’nın en büyük televizyon üreticisi

Türkiye’nin en büyük elektronik eşya üreticilerinden biri olan Vestel Elektronik, 1994 yılında Zorlu Grubu’na katılmıştır.

Geçen 10 yıllık süre zarfında büyük bir atılım gerçekleştiren Vestel Elektronik, ISO verilerine göre Türkiye’nin beşinci büyük özel sanayi kuruluşu ve dünya televizyon pazarının %5’ini kontrol eden Avrupa’nın en büyük televizyon üreticisidir.

Bende Vestel'in bu verilerini duyunca yav he he demiştim, evinizde bilmeden vestel üretimi tv kullanıyor olabilirsiniz özellikle gurbettekiler, JVC,Sharp,Toshiba ya üretim yapıyor adamlar. Her 100 tane televizyondan 21i Avrupada Vestel üretimi.

bizim sunumda hak hukuk adalet ve müslümanlık söylemleri

japonlarınkinde kompakt olimpiyat köyü projesi, bu sayede sıfıra indirgenen ulaşım sorunu ve güvenilirlik

madrid'de tesislerin %80'inin hazır olması

ön plana çıktı

bence tokyo ve madrid bi adım önde

ilk tur oylamada elenebiliriz.

Bende Vestel'in bu verilerini duyunca yav he he demiştim, evinizde bilmeden vestel üretimi tv kullanıyor olabilirsiniz özellikle gurbettekiler, JVC,Sharp,Toshiba ya üretim yapıyor adamlar. Her 100 tane televizyondan 21i Avrupada Vestel üretimi.

Arçelik'te Samsung, LG, Grundig falan üretiyor da sonuçta Türk markası değil, teknolojimizin yüksek olduğunu göstermiyor bu. Adamlar tasarımını yapıyor, panelini kasasını gnderip sana montajlatıyor işçilik ucuz diye.

bizim sunumda hak hukuk adalet ve müslümanlık söylemleri

japonlarınkinde kompakt olimpiyat köyü projesi, bu sayede sıfıra indirgenen ulaşım sorunu ve güvenilirlik

madrid'de tesislerin %80'inin hazır olması

ön plana çıktı

bence tokyo ve madrid bi adım önde

ilk tur oylamada elenebiliriz.

ne yazıkki bunlardan hiçbiri yok ülkemizde

Iyiymis. Sasirdim ve Turklugumle bir kez daha gurur duydum.

Arçelik'te Samsung, LG, Grundig falan üretiyor da sonuçta Türk markası değil, teknolojimizin yüksek olduğunu göstermiyor bu. Adamlar tasarımını yapıyor, panelini kasasını gnderip sana montajlatıyor işçilik ucuz diye.

Vestel, TV anakartını kendi üretiyor, ve tvlerini kendi dizayn ediyor, ek olarak başka markalar içinde üretim yapıyor. Vestel türkiyede Ar-GE en çok para harcayan firmalardan biridir, ar-ge bütçesi Aselsandan bile daha fazla. Vestel o akıllı televizyonların yazılımını tamamen kendi yapıyor, hatta sahip olduğu Cabot Communications firması LG televizyonların yazılımını yapıyor aynı zamanda.

Evet Samsung ve LG ile kıyaslanmaz kesinlikle, bu konuda katılıyorum, ama kıçı kırık ispanyada Vestel gibi uzman elektronik firması da yok.

Vestel, TV anakartını kendi üretiyor, ve tvlerini kendi dizayn ediyor, ek olarak başka markalar içinde üretim yapıyor. Vestel türkiyede Ar-GE en çok para harcayan firmalardan biridir, ar-ge bütçesi Aselsandan bile daha fazla. Vestel o akıllı televizyonların yazılımını tamamen kendi yapıyor, hatta sahip olduğu Cabot Communications firması LG televizyonların yazılımını yapıyor aynı zamanda.

Evet Samsung ve LG ile kıyaslanmaz kesinlikle, bu konuda katılıyorum, ama kıçı kırık ispanyada Vestel gibi uzman elektronik firması da yok.

Oğlum ben Arçelik'te çalıştım neyin ne olduğunu biliyorum. Vestel'i de biliyorum Türkiye'deki teknolojiyi de biliyorum. Samsung sana vermesin paneli içinde tiyatro mu oynayacaksın televizyonun? :D İspanya'yla kıyaslamıyorum zaten de teknolojimiz yüksek demek abes yani bu durumda.

Renault'un tir motorlarini Volvo'ya yaptiriyor ama parcalar kasa falan gerisi Renault yapiyor. Demekki herseyi ayni marka yapacak diye birsey yok.

Baska bir ornek ; Skoda'nin motoru volkswagen arabadaki geri kalanlar Slovak yapimi.

Geri
Üst Alt