2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Son oluşan ortamdan sonra Tokyo ve İstanbul ön plana çıktı.İspanyollara özellikle geçmişte yaşanan doping skandalıyla ilgili mide bulandıran imalı sorular soruldu İOC delegeleri tarafından.Ayrıca basın toplantısında da İspanyol gazeteciler kendi İspanyol Heyetine kafa karıştıran sorular yönelttiler.Bu durumda İspanyolca konuşan Güney Amerika ülkeleri ve Avrupa Ülkeleri üyelerinin oyları büyük önem taşıyor.Saat 23:00 te havai fişekleri izlemek istiyorum İstanbul semalarında :f50:

bi takım yerlerden gazlama haberlerle türkiyedeki teknolojinin sözde nekadar geliştiğini okuyoruz yıllardır ama buna sadece çocuklar inanır. tartışmaya bile gerek yok sen 2013 de savaş uçağı tasarımından bahsederken millet 2.dünya savaşında senin şuan hala yapamadığın tankları, savaş uçaklarını kullanıyordu. neyse kime anlatıyorum ki milliyetçi duygularla olaya yaklaşıyorsunuz
merak ediyorum hiç açtın okudunmu ben 11 yıldır askeri konuları forumları takip ederim benim hobimdir hatta bir ara burdada konu açmıştım bazı arkadaşlar aaaa bunları bizmi yapıyoruz yeaaaa diye apışıp kalmıştı.bence ilk önce araştır ondan sonra konuşalım

1186903_664774743562231_1284141679_n.png

ibretlik paylaşım olmuş anlayana

Son oluşan ortamdan sonra Tokyo ve İstanbul ön plana çıktı.İspanyollara özellikle geçmişte yaşanan doping skandalıyla ilgili mide bulandıran imalı sorular soruldu İOC delegeleri tarafından.Ayrıca basın toplantısında da İspanyol gazeteciler kendi İspanyol Heyetine kafa karıştıran sorular yönelttiler.Bu durumda İspanyolca konuşan Güney Amerika ülkeleri ve Avrupa Ülkeleri üyelerinin oyları büyük önem taşıyor.Saat 23:00 te havai fişekleri izlemek istiyorum İstanbul semalarında :f50:

Biz alamazsak tokyo alsın, en hazır olan onlar, ama en hyeyecan verici Türkiye, şehir tamamen yeniden yapılcak resmen.

merak ediyorum hiç açtın okudunmu ben 11 yıldır askeri konuları forumları takip ederim benim hobimdir hatta bir ara burdada konu açmıştım bazı arkadaşlar aaaa bunları bizmi yapıyoruz yeaaaa diye apışıp kalmıştı.bence ilk önce araştır ondan sonra konuşalım

tamam

Üretiyoruz da senin haberin yok, ilerde meyvelerini göreceksin merak etme. ASELSAN şu an bir sürü ülkeye silah ihraç ediyor, Vestel Akıllı tahtada dünyanın en büyük oyuncularından biri oldu, akıllı telefona girdiler 20 milyonluk ihracat hedefi koydular.

Mesela sen şimdi Samsung'un telefonda kendi teknolojisini ürettiğini sanıyorsundur

Kamerayı X firmadan

İşlemciyi qualcommdan

İşletim sistemini google dan

alıyorlar

bitek paneli kendi, ve kasayı kendi dizayn ediyorlar.

Ama samsung diyince woow diyor insanlar nedense :)))))

soylediklerin bir cok firma icin gecerli ama samsung icin degil.

insallah alamayiz. 40 milyar dolar gelir elde edicekmissiz.. o paranin kimlerin cebine/avrupadaki hesaplarina gidecegini hepimiz biliyoruz. malum kisilerin kaybettigimizde surat ifadelerini gormek bana cok sevk verir.

soylediklerin bir cok firma icin gecerli ama samsung icin degil.

Arkadaş bizi ispanya ile karşılaştırıp küçümsüyor, yok efendim teknolojimiz yokmuş, karşıdaki ülke japonya,amerika,kore olsa anlayacam. Vestel'inki gibi bir fabrika ispanyada yok mesela. Bu arada yanlış anlaşılmasın Vestel ile yakından uzakdan alakam yok, nat geographic de megafabrikalar'ı izleyince çok etkilenmiştim, sonra araştırdım bu konuları baya, adamlar TV anakartının devrelerine kadar kendileri tasarlıyor. Her ülkenin bir devri vardır, şimdi kendi halkımız da gülüyordur firmalarımıza, ama ilerde ben bunların değişceğinden eminim, belki biz 50-60 yaşına geliriz o zaman, ama şimdiki atılan adımlar ilerde ciddi meyveler verecekter, TSK zaten envanter ihtiyacının %40'ını ülke içinden karşılıyor, 15-20 yıl önce bu oran %5-10 du.

insallah alamayiz. 40 milyar dolar gelir elde edicekmissiz.. o paranin kimlerin cebine/avrupadaki hesaplarina gidecegini hepimiz biliyoruz. malum kisilerin kaybettigimizde surat ifadelerini gormek bana cok sevk verir.

Yazık ülke olarak düşünmelisin bunu 2020 Türkiye'sinde her şey bambaşka olacak belkide tesisler altyapılar.ekonomının ne kadar canlanacağını düşünmek gerekir

Tanıtım videosu çok iyi harbiden yüz karası ve çapulcu olduğunu iddia ettiği insanları bugün dünyaya Türkiye'nin aydınlık yüzü olarak göstermesi ve kendisi her fırsatta sömürüsünü yaptığı "benim başörtülü kardeşlerimi şuraya buraya almıyorlar" dedikten sonra kendi hazırladığı tanıtıma almamasıda çok ironik.

Tanıtım videosu çok iyi harbiden yüz karası ve çapulcu olduğunu iddia ettiği insanları bugün dünyaya Türkiye'nin aydınlık yüzü olarak göstermesi ve kendisi her fırsatta sömürüsünü yaptığı "benim başörtülü kardeşlerimi şuraya buraya almıyorlar" dedikten sonra kendi hazırladığı tanıtıma almamasıda çok ironik.

Sen olayı çok farklı algılamışsın hacı önce bi araştır kime demiş ne için demiş.hahaha allahm olaya bak iyi güldürdün üstad

başörtülüleri alsa şeriat geldide haberimiz yok mu derdiniz, geçiniz bu ayakları, bu arada başörtülü vardı vidyoda 3-4 kişi gördüm.

Ayrıca AKP li bir sürü başı açık insan var, niye ülkeyi bölmeye çalışıyrsunuz anlamıyorum.

Valla bazı arkadaşlar olayları farklı yöne çekmekte üstlerine yok.Neymiş başörtüsü takmayana çapulcu denmişmişmiş te allahm ya :D

Geri
Üst Alt