Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başörtülüleri alsa şeriat geldide haberimiz yok mu derdiniz, geçiniz bu ayakları, bu arada başörtülü vardı vidyoda 3-4 kişi gördüm.
ayrıca başı kapalı olsa ne olur açık geziyorsa başı kapalıda gezebilir demokratik bir ülkedeyiz.Ayrıca AKP li bir sürü başı açık insan var, niye ülkeyi bölmeye çalışıyrsunuz anlamıyorum.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=EpvKadugvos[/media] Ben göremedim şahsen, tekrar baktım gözümden kaçıyorsa dakika saniye filan yazabilirsin.
ayrıca başı kapalı olsa ne olur açık geziyorsa başı kapalıda gezebilir demokratik bir ülkedeyiz.
ayrıca başı kapalı olsa ne olur açık geziyorsa başı kapalıda gezebilir demokratik bir ülkedeyiz.
yok ben boracana söylemedim biri tanıtımda neden kapalılar yok demiş herkes gördü vardı arkadaşım emin ol camide vardı klisede vardı hepsi vardı başı kapalı insanlar çogunlukta olsa arabistanmıyız biz diyecekler adım gibi biliyorumZaten kimse gezemez dememiş ki? Benim başörtülü bacımı Olimpiyat videosuna almıyorlar demiş.
yok ben boracana söylemedim biri tanıtımda neden kapalılar yok demiş herkes gördü vardı arkadaşım emin ol camide vardı klisede vardı hepsi vardı başı kapalı insanlar çogunlukta olsa arabistanmıyız biz diyecekler adım gibi biliyorum
tövbeeeeArkadaş koymuş işte yukarıya videoyu ben de göremedim orda.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=EpvKadugvos[/media] Ben göremedim şahsen, tekrar baktım gözümden kaçıyorsa dakika saniye filan yazabilirsin.
Tanıtımda bu mu yayınlandı ? Yoksa benim paylaştığım mı ? Ayrıca 1. dakikadaki başörtüsü mü kapşon mu?
Tanitimda baska videolarda var. 1. dakkika'daki goruntu basortusu giyen bir sporcuyu tanitiyor. Derdiniz "basortusu yok videoda yaaaa" olmus
Sanırım bir derdim olacak olsa bu en son nedenlerinden biri olur neyse konu gereksiz yere uzamasın ben haksızım kabul ediyorum sizler haklısınız. Oylamayı bekleyelim bakalım kim elenecek ilk.