2020 Tokyo Olimpiyatları Voleybol ÇF | Türkiye 2-3 Güney Kore | 03.00 | TRT Spor

Abv guidetti tuğba gibi bir silahımız vardı neden son ana kadar bekledin maçın gitmesinimi bekledin

Yarı finalde 3-0 koyarlar Kore’ye kimse bizim gibi amatör değil en skorer Zehra nerelerde Eda neden servisleri auta atıyor Tuğba neden son sayılarda giriyor bunları açıklamak lazım. Hak etmedik tebrikler Kore
Tabi ya Sırbistan grup maçında 20'yi göstermedi Kore'ye arada sıklet farkı var. Bu seviyede herkes herkesi yenebilir ama cidden Yeon Kim dışında hücumda çok sınırlı takım Amerika'ya 2-0'dan maçı bırakmayan takım hiçbir reaksiyon veremedi yazık oldu.

Takımda bariz problem var. Koç bu maçta plan yapmış ama Güney Kore kazansın diye ayarlamış takımı. Yoksa bizim takım konsantrasyon ve sağlam oyun planı ile tek kişilik Kim stratejisini geçer normalde.

Yinede maç zevkli geçti, izleyen renktaşlara helal olsun. 🇹🇷

Naz benim gözüme battı pek de severim 2 kere girdi iki kere kritik yerde mahvetti

Takımda bariz problem var. Koç bu maçta plan yapmış ama Güney Kore kazansın diye ayarlamış takımı. Yoksa bizim takım konsantrasyon ve sağlam oyun planı ile tek kişilik Kim stratejisini geçer normalde.

Yinede maç zevkli geçti, izleyen renktaşlara helal olsun. 🇹🇷

Nasıl bir oyun planı gerekiyordu ? Voleyboldan zerre anlamayan, olayın cahili olarak soruyorum, ancak meseleyi teknik bir şekilde anlatirsan sevinirim.

takım idmanda ayak tenisi oynuyor

hoca evlatlarını oynatıyor

acilen alman hoca getirip sistem voleybolu oynamaya başlamamız lazım

2 yıl önceki avrupa sampiyonasi final setinin son 5 dakikasıni, grup macindaki abd macinin son 5 dakikasıni ve bu macin son 5 dakikasini izleyen herkes bariz koc hatalarini cok iyi gorur. Bu 3 macta naz meliha ve seymanin cok net hatalari bizi bir sampyonluktan ve 1 madalyadam etti. Bu yilki.avrupa sampiyonasindan sonra kritik noktalarda yeni yapilanmalar olacak. Edanin son olimpiyatlari ve avrupa sampiyonasi, meryem yekaza. Cok.yazik oldu cokk

madalyaya çok inanmıştım ya çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, biz böyleysek oyuncular ne durumdadır düşünemiyorum. hayatları boyunca unutamayacakları bir mağlubiyet oldu. her branş her spor dalında bize göre güçsüz zayıf bir takımla eşleşince üzülüyorum, keşke brezilya sırbistan falan gelseydi karşımıza.

Volley den anlamam ama sporcuları iyi gözlemledim. Bizde bir tür hariç her tarz oyuncu var ancak takım kırılgan yapıda. Zehra'nın modu çok düşüktü. Meryem hırslı ve çalışkan ama oda düşüyor, Tuğba özel bir yetenek az süreye rağmen ekstra şeyler yaptı, Ebrar Melo vari takılıyor iyi güzelde kaptan Eda da dahil Soğukkanlı oyuncu hiç görmedim. En kritik anı en rahat şekilde alacak bir isim olsa iyi olurdu. Bu tip oyuncu herkese güven verir rahatlatırdı. Hoca için bir şey diyemeyeceğim. Aşırı hype ve gazlama ters etki yapmış olabilir.
Koreliler kritik setlerde hiç düşmediler, kaptan kırmızı yedi yine devam ettiler. Birde bize göre alanı birbirlerine yakın yani merkezi daha sıkı tutarak oynadılar bu artı bir şey mi bilmiyorum. Sonuç olarak Kore adına mücadelenin zaferi oldu.

Sağlık olsun. Bayan boksta finallere kalmışız. Bari oradan madalya gelsin

Eminim ki Güney Koreliler bile şaşkındır kazandıkları için.

Bizimkiler de oturup düşünsün nerede hata yaptık, yapıyoruz diye.

Yazık, şu turnuvadan en az bir bronz madalya ile dönmeliydik bence.

zaten hiçbir şekilde madalya alamazdık çünkü çeyrek finallerin dominik'ten sonraki en kek kurasını çekmiştik. yarı finalde brezilya bizi yener, 3.'lük maçında da boskovic tek başına bronzu alırdı. normalde başarılıydık ama bitik kore'ye yenilmek yakışmadı. puh diyorum filenin sultanlarına.

Geri
Üst Alt