2020 Tokyo Olimpiyatları Voleybol ÇF | Türkiye 2-3 Güney Kore | 03.00 | TRT Spor

Bu takım özelinde söylemiyorum, biz sporcularımıza her turnuva öncesi böyle süper kahraman muamelesi yaparsak şarkılar türküler reklamlar biz öyleyiz biz böyleyiz güzellemeleri yapmaya devam edersek daha çook nal toplarız. Çok abartıyoruz çok üstlerine gidiyoruz etkileniyorlar ister istemez. Baskı altına giriyorlar konsantrasyonları kayboluyor. Çocukları rahat bırakın, sahada izleyelim reklam çekimlerinde değil. Ne futbolcularımızı ne basketbolcularımızı ne voleybolcularımızı suçlu buluyorum. Neredeyse hepsi bireysel anlamda gayet başarılı sporcular. Ama iş milli maçlara geldi mi öyle bir iklim oluşturuyoruz ki çocukların etkilenmemesi mümkün değil.

evet rehavet çok belirleyici olmuş çünkü takımın eda erdem dışında süperyıldızı yok. takım halinde oynayınca iyiyiz ama kötü günde boskovic-egonu filan gibi biiz çamurdan çıkartabielcek bi süperyıldızımız yok. üstünde durulursa ebrar olur belki. bugün 1. setten sonra turnuvadaki en başıboş ve ciddiyetsiz topumuzu oynamışız. 3. seti kaybetme pahasına 6'nın tamamı kenara alınıp sonraki 2 set zorlanabilirdi. hem oyuncular uyanır, hem de dar kadro dinlenirdi. 1-2 oyuncu değiştirip işi kotarmaya çalışmışız ama o da yetmemiş. neriman neden küstürüldü bilmiyorum ama bu turnuvada çok işimize yarardı. velhasıl gelecek jenerasyonda ebrar'ın durumuna göre ya asya takımına ya da avrupa takımına dönüşeceğiz. bu turnuvayı asya takımı gibi oynadık ama haddimiz olmayarak avrupalı gibi davranınca o ekolün en iyi temsilcisine boyun eğmişiz.

3 buçukta rusya-brezilya varmış bu arada, o çok daha güzel maç olur.

Geri
Üst Alt