2021-2022 Formaları İlk Bilgiler Sızdı!

Bir şeyi de beğenin yav. Değişik desenler falan kullanırlar sadelik istersiniz. Sade forma yaparlar bu sefer de bu ne böyle çok düz dersiniz.

Adı üstünde alternatif forma.
nike'ın 2li oynaması canımı sıkmakta. basit birkaç detay eklenebilir kol ve yakalara. liverpoolun formasına bakalım;

aynı renk forma ama fark hissediliyor

nike liver.jpg

Puma yada kappa ile anlaşmak lazım ben bayılıyorum formalarına

Demek istedigim suydu o forma bize yapilsa burada yer yerinden oynardi bu nasil rezil bir sey diye.
Orasına kesin katılıyorum. Bu işleri kim yönetiyorsa profesyonel bu işi bilen tasarımcılara bırakılmalı. Keşke yönetim bi tasarım yarışması yapsa. Çok iyi şeyler çıkacağından eminim

Nike'ı anlayamıyorum. Tasarım konusundaki kıstasları görmek isterdim. Belli ki çok kısıtlanıyorlar. Bu tasarımların farklı bir açıklaması olamaz.

Vapor forma hic biryerde bulunmuyor, sadece parcalinin var. Yapsana öbür iki formayada

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Medya gününde Basketbol takımının GSStore tarafından üretilmiş formaları gözüküyor. Bildiğim kadarıyla Store’de satışı olacak, oldukça iyi duruyor açıkçası. Beğendim. Satış yapılırsa alınır.
IMG_1249.webp

3.formamız bu sezonun en güzeli gözümde.eğer şartlar uygunsa deplasman maçlarında siyah yerine bununla çıksak güzel olur

@Tahir Mahir Koç

Önceden formayı kendimiz üretelim diye sunduğum fikre,saçmalama diye yaklaştığın olay gerçekleşmiş heralde yukarda yazılana göre,kendimiz üretmişiz

Aklın yolu 1,doğru yapmışız

3.forma ilk defa topçuların üzerinde görücüye çıktı.bu sezonun en iyi forması old ve deplasmanlarda ilk tercih olması gerektiğini tekrarlamak istiyorum.
Yalnız İki tane sıkıntı gözlemledim.
İlki getir yazısının mor renk olması.kesinlikle kırmızıya döndürülmeli.
İkincisi şort ve çorapların rengi formayla çok uyumsuz.böyle özellikle yakın çekimde çok sırıtıyor.sanırım standart bir set kullanılıyor.formayla aynı şort ve konç gerekli.

Dün oyuncuların üzerindeki montta aklım kaldı.satışa çıkmayacak herhalde

Geri
Üst Alt