Taner Arlı
Yeni Üye
- 29 Ağustos 2017
- 16
- 11
- 303
Ağalar 8 yabancı var hatirlatirim bu sezon
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim ertelenir bu saçma karar.Ağalar 8 yabancı var hatirlatirim bu sezon
Hakan gelse yine yanlış kadro planlaması olacakKaan Ayhan ve Hakan çalhanoğlu gelse muazzam ötesi olur ama çok çok zor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O 1 sene daha ertelendi diye biliyorumAğalar 8 yabancı var hatirlatirim bu sezon
Hakan gelse yine yanlış kadro planlaması olacak
Bizim öncelikle 2 tane sağlam basan orta sahaya ihtiyacımız var
Mesela Melo ve Fernandao ikilisini koysak bugün orta sahaya
Nisan ayında şampiyonduk
Ama mevcut isimlere Hakan eklenirse oyunda yine bir şey değişmez
Boşver 10 yabancıyla oynayan sergen düşünsün.Umarim ertelenir bu saçma karar.
Aksi durumda ligi izlemem artık.
Eyvallah renktaş doğru dersin Hakan gibi duran top kullanan birileri olmalı takımdaKatılıyorum lakin bu takımda yıllardır duran top kullanan adam yok ve bundan dolayı duran toplarda gol oranımızda ligde inanılmaz düşük Hakan tarzı oyuncu da şart
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
caulker donk yerine yedege alinsin. Caulker erkek gibi ayakta durur en azindan.Ben genel sorunum hoca ve taktik kaynaklı olduğunu düşündüğüm için
Sıradan yazıyorum
Ömer, Akbaba, Taşdemir, Halil, Gedson, Onyekuru
Bunların hepsi biraz çalıştırıldığında ve doğru tarif edildiğinde özelliklerine uygun görevleri yapabilecek adamlar
Saracchi’de kararsızım, düzgün bir taktik ve sistemde iş yapar mı yoksa bu dağınıklığı, son pas ve vuruşları hep böyle mi kalır
Sanırım gitmeli
Linnes ve Etebo da yabancı kontenjanı daha iyi isimlere harcanması gerektiği için gitmeli, daha iyisi olmayacaksa bu ikisi de kalabilir
Donk, Arda, Şener yollar ayrılmalı
Donk yalnız kontenjan daha iyileriyle doldurulmayacaksa ve makul ücret kabul ediyorsa 1 sene daha uzatılabilir
bu alternatifte de eksik kalırız üstatSanirim Gedson olmiyacak onumzdeki sezon , kaynak yaratmak icin de Taylan'i satabiliriz dolaysiyla yepis yeni bi orta saha lazim olacak.
Aytac geldi var sayiyorum , 1 tane b2b orta saha lazim birtane de hucum dusunen bir orta saha.

Etebo, Linnes bile kalacaksa vay halimize.Ben genel sorunum hoca ve taktik kaynaklı olduğunu düşündüğüm için
Sıradan yazıyorum
Ömer, Akbaba, Taşdemir, Halil, Gedson, Onyekuru
Bunların hepsi biraz çalıştırıldığında ve doğru tarif edildiğinde özelliklerine uygun görevleri yapabilecek adamlar
Saracchi’de kararsızım, düzgün bir taktik ve sistemde iş yapar mı yoksa bu dağınıklığı, son pas ve vuruşları hep böyle mi kalır
Sanırım gitmeli
Linnes ve Etebo da yabancı kontenjanı daha iyi isimlere harcanması gerektiği için gitmeli, daha iyisi olmayacaksa bu ikisi de kalabilir
Donk, Arda, Şener yollar ayrılmalı
Donk yalnız kontenjan daha iyileriyle doldurulmayacaksa ve makul ücret kabul ediyorsa 1 sene daha uzatılabilir
aynen aslinda salih ucan ve salih ozcani isterim bonservisi elinde ama onlarida kaptiririzbu alternatifte de eksik kalırız üstat
taylan'ı gönderdin, aytaç ve 2 adam aldın. elde bir de emre kılınç var desek sadece 4 oyuncuyla yine sıkıntılı bir rotasyon olur.
eğer üçlü oynamayı planlıyorsak 5-6 oyunculu bir rotasyon olmalı. şu an için sadece taylan ve emre olduğunu düşünürsek en az 3-4 oyuncu eklenmeli buraya.
tabi para olmadığı için bunların hiç biri olmayacak ama konuşması bedava.![]()