- 31 Ağustos 2021
- 54.014
- 39.403
- 2.228
içimden gelmio değil çitlemek he - 2 dkya kameraların olduğu yerdeyim aslında.
şaka bir yana inş deli trabzonlular değildir torpidoda silahlı falan. saçmalık işler olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boffinden ne istemisler ya.
Aga kim ittirdi ya? Madem Ts'yi ittirdiler Fb mi hakediyordu şampiyonluğu? Biz zaten ortada yokuz.40 senedir niye şampiyon olamadıkları belli oldu bu sene.
Kimbilir 40 sene önce kimlerin ittirmesiyle oluyorlardı.
Ülkede eğlence mekanlarına 00:00'dan sonra müzik yasak ama bu serbest işte.1000 yıl geçse Türk insanından yine bir bok olmaz. Saat 00.30 herifler sokağın ortasında arabadan bangır bangır sokuk laz şarkıları açıp horon tepiyor. Neden çünkü etraflarındaki insanların rahatsız olup olmaması umurlarında değil. Maymunun 1 tık altı bu zeka seviyesi işte.
Fenerle aramızda 3 şampiyonluk mu var yav ben 7-8 fark atmışızdır diye biliyordum
40 sene önce ben hatırlıyom bolu samsun rize zonguldak ligde karadeniz takımı doluydu baya kolaylık saglıyolardı bunlara ben öyle hatırlıyomAga kim ittirdi ya? Madem Ts'yi ittirdiler Fb mi hakediyordu şampiyonluğu? Biz zaten ortada yokuz.
Bu kadar da çamur atılmaz adamlar oldu mu oldu hakettiler mi evet. Haketmedilerse kim haketti onu söyle duyalım. 40 sene önceki şampiyonluğa bile dil uzatılması anlamsız.
Biz Galatasaray 'ız. En büyük taraftara yakışan tebrik etmektir. Üstelik adamlar Fb düşmanı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tomorrowland sanki bir de Ramazan ayında