2021-2022 Sezonu Süper Lig Teknik Direktörleri

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Trabzonspor: Abdullah Avcı
Konyaspor: İlhan Palut
Hatayspor: Ömer Erdoğan
Sivasspor: Rıza Çalımbay
Gaziantep: Erol Bulut
Giresunspor: Hakan Keleş

Galatasaray: Fatih Terim -> Domenec Torrent
Fenerbahçe: Vitor Pereira -> İsmail Kartal
Beşiktaş: Sergen Yalçın - > Önder Karaveli
Altay: Mustafa Denizli -> Serkan Özbalta
Fatih Karagümrük: Francesco Farioli -> Volkan Demirel
Yeni Malatyaspor: İrfan Buz -> Marius Sumudica > Adem Büyük > Atilla Gerin
Antalyaspor: Ersun Yanal -> Nuri Şahin
Başakşehir: Aykut Kocaman -> Emre Belözoğlu
Rizespor: Bülent Uygun -> Hamza Hamzaoğlu > Bülent Korkmaz
Adana Demirspor: Samet Aybaba -> Vincenzo Montella
Alanyaspor: Çağdaş Atan -> Bülent Korkmaz -> Francesco Farioli
Göztepe: Ünal Karaman -> Nestor El Maestro
Kayserispor: Yalçın Koşukavak -> Hikmet Karaman
Kasımpaşa: Şenol Can -> Cihat Arslan -> Hakan Kutlu ->Sami Uğurlu

1622888024081.webp

bjk hocasız mı kaldı.
Ünal Karaman, Ersun Yanal, Francesco Farioli, Cagdas Atan, Ilhan Palut, Aykut Kocaman ve Abdullah Avci'nin sözlesmeleri devam ediyor.

Senol Can, Samet Aybaba, Riza Calimbay, Irfan Buz, Yalcin Kosukavak ve Ömer Erdogan'in sözlesmeleri uzatildi.

Erol Bulut, Gaziantep'in yeni teknik direktörü oldu.

Rize ve Giresun, Bülent Uygun ve Hakan Keles ile sözlesme uzatacak dendi ama henüz resmi bir duyuru yapilmadi. Aynisi Besiktas ve Sergen Yalcin icin gecerli. Galatasaray, Fenerbahce ve Altay'in suan sözlesmesi bulunan teknik direktörü yok.

Karagümrükü merak ediyorum

21 takımın sadece 2 tanesi yabancı teknik direktörle çalışıyor. Son yıllarda bu durum hep böyle

en ufak taktiksel gelişim olmayan, aynı kısır oyunları oynatan hocalardan devam. Hiçbirinin Avrupa kupasında başarı hedefi yok, doğal olarak Avrupa liglerinde çalışma hedefi de yok

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, Hikmet Karaman ile 1 yıllık prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı!

Farioli Süper Lig tarihinin rekorunu kırarak 1-2 milyon bandında şikecilere geçecek gibi hissediyorum.

Alanyaspor: Çağdaş Atan

Şu sahtekarlığa da bir son verilsin artık 1.5 yıldır Semih Tokatlı mı ne yazıyor her yerde.

son 3 senedir ligde sumudica ve 2-3 tane kısa dönem görev yapan isimler hariç yabancı hoca olmuyordu

ancak geçen sene sumudica'nın başarısı, ardından farioli'nin başarısı, bu sene vitor'un çıkışı derken kulüpler "aaa demek ki yabancı oluyormuş" demeye başladı

göztepe ve ads'de yabancı hocalar getirdi. Bu isimlerde başarılı olursa bu sayı daha da artar. Açıkçası ben çok isterim. Artık kısır döngüden çıkmak lazım

son 3 senedir ligde sumudica ve 2-3 tane kısa dönem görev yapan isimler hariç yabancı hoca olmuyordu

ancak geçen sene sumudica'nın başarısı, ardından farioli'nin başarısı, bu sene vitor'un çıkışı derken kulüpler "aaa demek ki yabancı oluyormuş" demeye başladı

göztepe ve ads'de yabancı hocalar getirdi. Bu isimlerde başarılı olursa bu sayı daha da artar. Açıkçası ben çok isterim. Artık kısır döngüden çıkmak lazım

göztepe ve ads pek de sevmediğim takımlar ama sırf bu yüzden başarılı olsunlar istiyorum

bu çileye bir son vermek lazım

türk teknik direktör sayısı 3e filan düşerse önümüzdeki 3-5 sene sonra daha iyi yerliler yetişecektir

mevcut türk tdlerin %90ı bir işe yaramaz

Kisa bir süre sonra Aykut Kocaman, Bülent Uygun ve Hakan Keles kulüpsüz kalabilir.

Sürpriz Erol Bulut ve Riza Calimbay olabilir.

Bülent Korkmaz ne günler yaşattın bize.

Başarılı ol lütfen!

Geri
Üst Alt