2021-2022 Sezonunda Galatasaray Şampiyon Olamazsa?

Ufuktan Aslan

Moderator
Yönetici
Moderatör
İlk defa konu açıyorum. Yanlışlık yapmışsam kusuruma bakmayın.
Başlıkta göründüğü üzere genç bir kadro yapılanması planlıyoruz. Bu ilk sezonda şampiyon olamazsak tepkiniz ne olurdu?

Evet böyle olumsuz söylemlere devam edelim ne zaman puan hesabı yapıp gaza gelsek arkamızda patlıyor

Türkiye’de şampiyonluğun bir değeri olduğunu düşünmüyorum 5-6 sene şampiyon Avrupa’da olumlu bir şeyler yapamaz

İlk defa konu açıyorum. Yanlışlık yapmışsam kusuruma bakmayın.
Başlıkta göründüğü üzere genç bir kadro yapılanması planlıyoruz. Bu ilk sezonda şampiyon olamazsak tepkiniz ne olurdu?
Bu sene Fatih terim hocamın son şansı net. Kimse tahammül etmez artık. Hatta erken seçim bile olabilir.

Ben açıkçası bu sene şampiyon luk beklemiyorum. Şampiyon olursak deli gibi sevinirim. Benim beklentim genç oyuncularimizin tutması ve gelir elde etmemiz olucak. Bu strateji de devam edip 3-5 sene içinde tekrar Avrupa da elle tutulur galibiyetler görmeyi istiyorum.

Şampiyonluk önemli tabi ki ama benim için en önemli kıstas bu genç ekibin potansiyellerini sahaya yansıtabilmesi ve geleceğe dair iyi bir izlenim vermesi. Şampiyonluktan öte bu ciddi yatırımın FT'nin eline mahvolmasına kahrolurum. Mohamed gibi yeteneği harcamak üzereyiz örneğin.

Abi ilk dörde giremesek bile hoca bırakmaz. Bunu kafanızdan silin belli ki son 3 yılı olarak goruyor ve bırakacak. Elmasın istifa isteyecegini falan da dusunmeyin. 3 yıl terimi sevmiyorsanız takip etmeyin. Sonra Arda gelirse bilemem ama. Elmasın arda da dukkanın sahibi demesinden bu sonuçta cikabilir. Ki herifin arkasında da ağar var.

Gelelim isin taraftar kısmına, uA simdi nasılsa aynısı olur. Hocanın istemediği "seyircilerden" ses cıkar biraz. @Emre Bari Gibi

Eğer bu mantıkta devam edersek şampiyon olamamak problem değil, oyuncuların gelişmesi ve iyi top oynamak mesele.

Teknik açıdan ise FT ayrılır şampiyonluk gelmezse.

Hatta şöyle söyleyeyim 4 büyüklerde şampiyon olamayan 3 hoca da kovulur sene sonunda.

Ben toplanan puana ve oynanan oyuna bakar, ona göre karar veririm. Eğer takım sezon sonu, maç başı ortalama 2,3 ve üzeri puan toplarsa benim için başarılı sezon geçmiştir ki iyi top oynamadan bu puan ortalamasını tutturamazsın. Büyük ihtimalle şampiyon oluruz. Olamazsak da bu puan ortalaması en kötü durumda 2. yapar bizi.
Transfer için mantık falan da takmıyorum açıkçası. Böyle söylemler bizim ülkede kişi ile başlar, başka bir isim geldiği gibi unutulur gider. İyi oyun oynasınlar isterlerse takım yaş ortalaması 40 olsun. Ben yönetmiyorum, yönetmeyeceğim de beni ilgilendiren keyif veren futbol.
Şampiyonluklar da dahil son 4 sezon benim için iki türlü (hem puan hem oyun olarak) de başarısızdır. Fatih Terim'in de üzerine düşen, bu rezaleti temizlemektir. Kötü oyuna şampiyonluk olsa dahi tahammülüm yok hele ki seviyesi bu kadar düşük bir ligde.

Şampiyon olan takım için şampiyonlar ligi grup garantisi yok artık.

O yüzden çok da bir önemi yok.

Yeter ki bizi heyecanlandıracak oyuncular ve beraber oynama alışkanlığı ve düzeni olan bir oyuncu topluluğu görelim.

Ya nasip derim :) Olabilir, sampiyon olamayabiliriz biz de seneye deneriz. Su onemli bir Galatasarayli olarak benim adima; performans ve oyun/oyuncu gelisimi. Bunlar kotuyse istifa isterim/transfer isterim vs.. Ama bunlar iyi olmasina ragmen nefesin yetmemisse (tabir-i caizse) transfer ve bazi dokunus beklentisiyle seneye kismet derim. Ama suan icin konusmak erken.

Takimda ruhsuz bir hava var. Bu takim hic sampiyonluk yarisina girecek bir ruh halinde degil. Takim psikolojisi diye bir sey yok. Ft'nin bazi futbolcularla arasi iyi degil. Ben zor bir sezon bekliyorum. Sampiyonlugu gecelim. Yonetim FT kumarini oynayarak 2-3 sezonu mundar etti.

Bu gidişatta olamayız zaten

Sene sonunda da “genç bir takımız, daha vakit lazım, değiştikçe değişeceğiz, taraftarımız müsterih olsun, bu tür yapılanmalar zaman alır, en az 2 seneye daha ihtiyaç bar” türünden laflar dineleyeceğiz

Sanki 5-6 senedir yönetip bu kadroları kuran kendisi değilmiş gibi

Sözleşmeyi 2’ye katlamış bırakır mı be
İliği, kemiği sömürene kadar kalacak

Geri
Üst Alt