2021/22 Sezonunda Süper Lig'de Teknik Direktör Gönderme Yarışı Başladı

1630335977484.webp

Balotelli ile anlaşamayan Samet Aybaba, Adana Demirspor'da istifa etti.
okuduklarim denkleminde, gonderildi diye okumustum . hangi sekilde olursa olsun ;
*kanimca ads yonetiminin aldigi karari dogru buluyorum.

yerine secilen hoca ise cok ama cok iyi bir hamle. *tebrik ediyorum bu baglamda....

Haftayada antepde error cloud gönderilir. 10 maç oldu hazırlıklarla daha galibiyet yok

Rizespor'da teknik direktör Bülen Uygun'un 3 yıllık sözleşmesi feshedildi.

Etti 6.

Siradaki bakalim kim olacak.

bu 2 haftada en az 2-3 hocanın gideceğini düşünüyorum. Hakan Keleş ilk aday, aykut kocaman rize maçında da kazanamazsa gitmesi yüksek olasılık

bu ikisi dışında hala ihtimal vermesem bile göztepe,marsilya ve rize maçlarında da bu kötü sonuçlar sürerse inanılmaz baskı oluşacak ve Terim kendisi gidebilir

antalya-malatya maçı var yarın. Kaybeden hoca gider bence. Beraberlikte bile gidebilirler. Son olarak cihat arslan da konya-fb ile oynuyor. O da gitmesi muhtemel

yani milli arada bir anda gönderilen sayısı 10'a çıkabilir

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz ile yolların ayrıldığını açıkladı.

8 haftada 8 teknik direktor gitmis.

edit: simdi 9 oldu :)

Biraz da çağdaş daldan dala konmanın ekmeğini yesin o halde.

Antalyaspor'da Ersun Yanal dönemi sona erdi.

bu kadar fazla hoca değişiminin tek nedeni kulüplerin bağımsız olmaması. Özellikle anadolu takımları tamamen belediye, vali, milletvekili desteğiyle ayakta kalıyor

bu sebeple herkes kendi tanıdığı hocanın gelmesini istiyor. Teknik adamlar da futbol camiasında kötü adam olarak anılmamak için genelde tazminat almıyor ve ortaya bu sonuç çıkıyor

diğer etken de taraftar. 2-3 maç kötü gidince hemen değişim isteniyor, başkanlar kendisine gelen tepkileri önlemek için hocayı değiştirip günü kurtarıyor bir şekilde

bu kadar fazla hoca değişiminin tek nedeni kulüplerin bağımsız olmaması. Özellikle anadolu takımları tamamen belediye, vali, milletvekili desteğiyle ayakta kalıyor

bu sebeple herkes kendi tanıdığı hocanın gelmesini istiyor. Teknik adamlar da futbol camiasında kötü adam olarak anılmamak için genelde tazminat almıyor ve ortaya bu sonuç çıkıyor

diğer etken de taraftar. 2-3 maç kötü gidince hemen değişim isteniyor, başkanlar kendisine gelen tepkileri önlemek için hocayı değiştirip günü kurtarıyor bir şekilde
Birde menajer etkisini de unutma kendi oyuncularını bir takima yamamak ve prim almak içinde teknik direktör değişimi cok oluyor.

Birde menajer etkisini de unutma kendi oyuncularını bir takima yamamak ve prim almak içinde teknik direktör değişimi cok oluyor.

o zaten en temel sorun. Başkanla yakın olan menajer kendi oyuncularını getiriyor. Eğer kendi oyuncularını oynatmazsa başkana bu hocayı değiştirin benim tanıdığım hocayı getirin diyor

Geri
Üst Alt