2021 Copa América Final | Arjantin 1-0 Brezilya | MS | 11 Haziran | Haber Global

:asd: Yok rengim o manada değil, tarzları benziyorya o yüzden. Evet Robben de yakışıklı bir adam değildi ama o Hollandalı, sarışın falan; Di Maria Arjantinli.

Dünya ikiyüzlü bir yer; kimse Hollandalıya, Almana çirkin demez ama Arjantinliye, Türke, Gineliye, Pakistanlıya der.
Ben de di mariayi cok begenirim ve hakki verilmedigini düsünürüm.
ama robben farkli seviyeydi be usta. Canli izledim herifin hizi, gücü, driblingleri inanilmazdi. Sakatliklarla bogustu yoksa ronaldo ve messi seviyesine ulasabilecek potansiyelde bir adamdi

Brazilyalilar kadar antipatik mili takim gormedim haytimda

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ben de di mariayi cok begenirim ve hakki verilmedigini düsünürüm.
ama robben farkli seviyeydi be usta. Canli izledim herifin hizi, gücü, driblingleri inanilmazdi. Sakatliklarla bogustu yoksa ronaldo ve messi seviyesine ulasabilecek potansiyelde bir adamdi

Evet devamlılığı olmadığı için onu örnek verdim zaten. Di Maria da hak ettiği değeri görse ve bu kadar gereksiz yedek bırkılmasa Robben gibi bir etki yapabilirdi belki. Ama Robben’in futbolcu olarak daha önde olduğu konusunda sana katılıyorum.

Paketa midir nedir ozornwaforla bir kafese koymak lazim

Arjantin kalecisi topu eline aldiginda rahatlikla 10 saniyeden fazla tutuyo.Hakemin umrunda olmadi su ana kadar ilginc.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Riosu Paketaya Janiorusu Geymara girer insallah
Iyi geceler

Tamamen zihinsel bir savas var sahada brezilya golu atamadigi her dakika gerilecek.biraz akilli ve pislik oynarsak cok rahat 9 10 kisi kalirlar fiside cekeriz.ama arjantinliler inanilmaz mal hayirlisi

Arjantin böyle giderse kırmızı görür sonrada maçı verir kasap önlüğü giymiş geziyorlar sahada

Geri
Üst Alt