- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
ortada bir gs yöneticisi mi var pünsgs yöneticisine hakaret etme hakkınız var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortada bir gs yöneticisi mi var pünsgs yöneticisine hakaret etme hakkınız var mı?
cocuklugumda zevkle izlediğim bir işti. yazları gittiğimiz köyümüzde tencere tabak ne varsa toparlar giderdik kalaycının basına yaptığı sanatı izlerdik. ne günlerdi özlüyorum valla. ne köy kaldı ne gittiğimiz büyükler.+ Kalaycılık isminde bu işi yapan zanaatkarlar vardır. Maalesef günümüzde sayıları çok az olup bitmek üzere olan bir meslektir. Ayrıca, yakın bir arkadaşımın babası hala bu işi yapmaktadır.
bak yanlıs görüş. her hafta cıkıp konusunca da niye cıkıyonuz ota boka konusuyonuz diyolardı
yuhulan niye kaç aydır susuyorsun şarlatan herif ne anlatıyor burada
evetortada bir gs yöneticisi mi var püns
Bu kimtirali çıktı
Tanselin kankasıBu kim
hani nerede
twitch yayını açıyor galasaray maçları,seçim filan sonrasıBu kim
Her gördüğümde gülüyorum. Enis SavarTanselin kankası

cocuklugumda zevkle izlediğim bir işti. yazları gittiğimiz köyümüzde tencere tabak ne varsa toparlar giderdik kalaycının basına yaptığı sanatı izlerdik. ne günlerdi özlüyorum valla. ne köy kaldı ne gittiğimiz büyükler.
çok hızlı değişen dinamikler var. avrupalının 10 senede yasayabileceği entrikaları 3 5 ayda yasayabiliyor ona göre tepkiyi ve tepkisizliği karıstırıyor olabiliyoruz. çok şey etmemek lazım yani. valla bol keseden konusmak basit ama ciddi iş ülkede kulüp yönetmek. her konuda elin kolun bağlı. maddi manevi. öyle gs basskanı az konusur ama konustugunda da yer yerinden oynar söylemleri bitti. eski türkiyedeydi o. yeni türkiyede sökmüyor bu deyimler.Ota boka konuşursa derim. 10 hafta doğrandı takım bir tanesi çıkıp bir kelime edemedi.
Ya kardeşim Tansel'in kankası olmak önemli bir durum mudur da buradan tanıyorsunuzTanselin kankası