- 12 Ocak 2013
- 50.757
- 60.093
- 4.323
-Masaya yumruğu vurdum diyorum kızım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçim zamanı çoğunluk belki de %95'lik kesim Eşref yerine Burak Elmas'ı desteklemişti fakat Eşref'in yönetim kadrosu Burak Elmas'a oranla çok daha sağlam ve güçlüydü Burak Elmas Fatih hocayı kullanarak hem taraftarı hem genel kurulu etkiledi bence bundan sonra umarım seçim olursa kimse karışmaz bırakalım seçsinler kimseyi pazarlık haline getirmesinler.Benim söylediğim konu yönetimlerden bağımsız yalnız. Kim gelse aynı durumu yaşar bu ortamda.
Biliom smeagola benzemiş+50 kilo verdi
allah belamızı vermiş bizim ya 30 milyonluk camiayı kendine aciz birisi olan burak vasıfsızına vermişiz
arkada dönen olayları kimseye anlatamam ama sana anlatırım kızım-Masaya yumruğu vurdum diyorum kızım.
![]()
resimde masa yok-Masaya yumruğu vurdum diyorum kızım.
![]()
Cemal Beyle Ebru Hanım dışında kötü bir listeydi bence.Seçim zamanı çoğunluk belki de %95'lik kesim Eşref yerine Burak Elmas'ı desteklemişti fakat Eşref'in yönetim kadrosu Burak Elmas'a oranla çok daha sağlam ve güçlüydü Burak Elmas Fatih hocayı kullanarak hem taraftarı hem genel kurulu etkiledi bence bundan sonra umarım seçim olursa kimse karışmaz bırakalım seçsinler kimseyi pazarlık haline getirmesinler.
ona bende katılıyorum - kaldı ki bilinen simalarda çokta istemiyorlar ibrasızlıkları.Faruk süren lobisi ile ibra olmamak imkansız gibi bir şey aslında, göreceğiz ama ışıtan faktörü senin dediğin gibi kritik.
resimde masa yok
Seçim olması için şart ne?Ibra edilse ne edilmese ne zaten kil payi ibrasizlik gelir en fazla o yuzden secim mecim olmaz
Mali ibrasizlik