2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Lise koruyuculari gelir simdi. Adamlarin seçtikleri baskanlar sirayla dursun mustafa cengiz ve burak elmas. At avrat felipe de secerdi bunlari ne olacak. Gecelim abi, bu adamlar ufak bir kitleyle kulübü yonetiyorlar ve beceremiyorlar dogal olarak

Özbek, Adnan Öztürk çekilince Başkan oldu; Cengiz, Özbek gitsin diye; Elmas da Albayrak gitsin diye Başkan oldu-Terim kalsın diye de denebilir-. Galatasaray için Başkan seçmiyoruz ki. 3 Başkan seçimi de kaos içinde geçti. Taraftarın seçim takip edecek seviyeye gelmesi bir saçmalık.

2413 kişi oy kullanacakmıs saat 23.00 itibariyle. bu bir ilk diyorlar. ben onların yalancısıyım

detayları bilenler bir sürü hatadan bahsedebilir ama bu kulübe mustafa başkan gibi doğru başkan gelmedi

tek şanssızlığı güçsüz olmasıydı
herifi içerideki düşman diye taraftarın önüne atmaya çalıştı hoca yaw.

boş mevzular, rahmetlinin mekanı cennet olsun. gerçekleri zamanında yüzümüze yüzümüze vurdu.

sürerse sürsün...biz transfer haberi diye 2 gün geceliyoruz.

adamlar GS divanı...bir gece ayakta kalsınlar bi halt olmaz. yapıversinler o kadar.

ulan dedim size sandıklara sahip cıkalım diye. kartları düşürmüş bazıları tövbe est. baskalarının eline geçse kartlar ugras dur. karar iptal edilsin tekrar oylama tekrar sayma vs ptesi sabahına kadar sürerdi. bugün kartını düşüren yarin allah muhafaza nelerini düşürür

Şaka maka Daha 5-6 ay önce kırmızı çıksın diye forum yıkılıyordu kadere bak be !! Kabul edelim ki hepimiz yanıldık arkadaşlar.
cok dogru,bunun sebebide artık gencler yönetsin galatasarayı diye hepimizi heveslendik tabi projeleride yalan degil güzeldi
ama bırak projelerı ,bizi rezil etmedigi marka degerını kücültmedigi tek bir alan bile kalmadı

artık fosillere hiç laf etmem şahsen genc baskan fantazisinide cıkardım kafadan

Oylama 02:15’te bitecekmiş. Bunun daha sayımı var. İstanbul seçimleri bile bu kadar uzamamıştı.

sayılırken o sandıkların içindeki renk bolluğundan belki anlaşılır bizim gözümüzde

Geri
Üst Alt